Simona Antonović: Puder sa zaštitnim faktorom kao proizvod mjeseca

Simona Antonović: Puder sa zaštitnim
faktorom kao proizvod mjeseca

Morske radosti doista jesu radosti onda kada možete ostaviti po strani svaku brigu o make upu. Ipak, volimo biti zaštićene od negativnog učinka sunčevih zraka s minimalno uloženog truda. Proizvodi koji mogu oboje – zaštititi kožu i uljepšati ju, must have su komadi u svakoj ljetnoj kozmetičkoj torbici.

Učinkovito i brzo rješenje za zaštitu od sunca

Tako je Jane Iredale Powder-Me SPF Dry Sunscreen odličan proizvod koji pruža zaštitu, i to zaštitnim faktorom 30. Ovo je suhi zaštitni faktor i dolazi u obliku pudera u prahu. SPF30 je zaštita širokog spektra, što znači da štiti kožu od UVA i UVB zraka i pritom joj daje i lagano prekrivanje. Pakiranje dolazi sa spužvastim aplikatorom pomoću kojeg se puder nanosi na kožu. Proizvod je najbolje prvo natapkati na kožu pomoću spužvice, zatim nježnim pokretima rasporediti na željena mjesta. Ukoliko njime štitite samo lice, započnite nanošenjem na najviše točke lica koje su najeksponiranije na suncu.

Jane Iredale Powder-Me puder otporan je na vodu, tako da bezbrižno možete provesti do nekih pola sata u vodi, nakon čega mu je potreba re-aplikacija.

Osim što je dobar zaštitnik kože, Powder-Me se može koristiti i na već osjetljivoj, crvenoj koži kako bi se ona umirila. Upravo ovdje se vidi i velika prednost nježnih pigmenata u proizvodu – odličan je za prikrivanje crvenila, tako da puder možete koristiti i po povratku s mora, ali i tijekom cijele godine.

Želite li jače prekrivanje, puder kombinirajte s korektorom koji ćete nanijeti strateški na mjesta na kojima je potrebno dodatno prekrivanje. Također je važno napomenuti kako puder daje prirodni sjaj koži, nije jako primjetan i idealan je za svakodnevno korištenje.

Preuzeto sa: www.simonantonovic.com

Foto: Jane Iredale

Učitati još
Zatvori