Simona Antonović: Proizvod mjeseca koji će preporoditi kožu novopečenih majki

Simona Antonović: Proizvod mjeseca koji će preporoditi kožu novopečenih majki

@happilygrey

Novi životni period novopečene majke donosi sa sobom brojne životne izazove što može ostaviti vidljive tragove na koži.

Prekrasno razdoblje početka majčinstva izazov je sam po sebi, svakodnevna rutina se promjeni, bio ritam se prilagođava bebinom i sve to vidljivo utječe na stanje kože. Svako životno razdoblje donosi sa sobom neke nove izazove, a ovo razdoblje tako je zaslužno za suhu, umornu kožu kojoj fali sjaj. Samim time dolazi i do izražajnijih sitnih bora koje često nisu vidljive. Tu je još i pojava tamnih podočnjaka radi nedostatka sna radi čega uvijek izgledamo iscrpljeno, ali to je samo život mama.

Kako bih doskočila svim ovim problemima s kojima se od nedavno susrećem, odlučila sam u svoju svakodnevnu rutinu njege lica uvesti Dr. Barbara Sturm Glow drops. 

Ovaj magični eliksir za svježinu i sjaj je zapravo serum koji pruža duboku hidrataciju, hrani kožu te pročišćava pore. Tako se koristi korak prije nanošenja hidratantne kreme za lice, a moguće ga je pomiješati s podlogom za lice pa čak koristiti i preko šminke.

Sastav koji je odgovoran za ovaj sjaj  je kombinacija Purslan, Bistorta korijen, Rosa Canina i ulje slatkog badema. Purslane je biljka sa zelenim lišćem koja se nalazi u vlažnim staništima koja sadrže vitamin C, sastojak bogat antioksidansima, poznat i po svojim anti-age svojstvima. Korijen Bistorte, inače poznat kao livadni dvornik, snažan je prirodni adstrigens. A Rosa Canina, vrsta ruže porijeklom iz nekih dijelova Azije i Afrike, također sadrži čitavo gomilu vitamina C.

Svi ovi sastojci u kombinaciji s optičkim pigmentima poput silikatnog minerala daju ujednačen i njegovan ten. Miris pomalo podsjeća na čistoću liječničke ordinacije, što može biti plus. Tekstura je taman u zlatnoj sredini, nije previše vodena da imate osjećaj da nestaje i ne čini ništa, ali također nije niti preteška da imate osjećaj da sjedi na površini.

Također se brzo suši bez tog ljepljivog učinka i osjeća se prozračnost; što znači da ga možete nanositi u slojevima. Ujedno ima uvijek blagi efekt sjaja zahvaljujući mineralnim česticama. Tako zaglađuje kožu i umanjuje izgled pora i bora.

Proizvode Dr. Barbare Sturm možete pronaći u TOP parfumeriji u Zagrebu ili na njihovom webu.

Preuzeto sa: www.simonantonovic.com
Foto: Instagram, Top.hr

Učitati još
Zatvori