Jedini skincare proizvod u koji se isplati uložiti malo više – to nije ni SPF, ni krema, ni ulje!

Jedini skincare proizvod u koji se isplati uložiti malo više – to nije ni SPF, ni krema, ni ulje!

Proces izgradnje beauty rutine može biti prilično uzbudljiv. Svaki novi proizvod nas veseli, svaki novi sastojak koji otkrijemo, kao i nove mirisne teksture koje jedva čekamo namazati na svoje lice. Ponekad nam se čini kao da svaki dan stiže novi proizvod koji tvrdi da će nam pružiti savršeni ten. Ipak, ti proizvodi mogu biti prilično skupi pa prije nego potrošite sav svoj novac na kreme, tonike i umivalice, pobrinite se za to da nabavite one proizvode koji stvarno djeluju.

Nažalost, postoje mnogi luksuzniji proizvodi koji neće puno utjecati na poboljšanje vaše kože, štoviše mogu ju dodatno iziritirati. Upravo zato je dobro znati u koji se od svih proizvoda koje imamo u skincare rutini uistinu isplati uložiti. Već smo vam pisali o jedinom skincare proizvodu koji bismo apsolutno svi trebali imati u svojoj skincare rutini bez obzira na tip kože, a sada vam donosimo jedini proizvod za njegu kože u koji se zapravo isplati uložiti malo više – serum!

Serum je jedini proizvod za koji vam ne mora biti žao izdvojiti više

Donošenje odluke o tome hoćete li uložiti malo više u neki proizvod za njegu kože zahtijeva pažljivo razmišljanje i istraživanje. Treba uzeti u obzir njihove formule i sve benefite koje bi trebali pružiti vašoj koži. Kako biste svoj teško zarađeni novac pametno uložile, trebale biste znati da je serum no.1 proizvod za koji se isplati izdvojiti malo više. To nisu ni umivalica za čišćenje lica, ni hidratantna krema, ulje za lice, kao ni SPF nego upravo onaj lagani serum koji će vašoj koži pružiti sve ono što joj je u tom trenutku najviše potrebno.

Kad se radi o umivalicama, njihova jedina zadaća na kraju dana je da vam očiste lice, a to će jednako uspješno napraviti i povoljnije verzije. Najvažnije je ono što slijedi nakon umivalice, ono što prvo nanosimo na svoje očišćeno lice, a to je serum. Serumi su najčešće visoko koncentrirani tretmani koji ciljaju na različite probleme kože, a sadrže mješavinu snažnih, aktivnih sastojaka u manjim molekulama koje mogu prodrijeti u kožu i na najbolji mogući način odraditi svoj posao, bilo da se radi o hidrataciji, pilingu, borbi protiv akni, znakova starenja ili samo postizanje blistavijeg tena. U nastavku vam donosimo top 9 seruma koji će vam skincare rutinu dići na jednu višu razinu.

Augustinus Bader The Serum
111SKIN 3 Phase Anti Blemish Booster
Biologique Recherche ISO-Placenta obnavljajući serum za lice
Foreo Serum Serum Serum
Paula’s Choice Clinical Discoloration Repair Serum
SkinCeuticals C E Ferulic Antioxidant Vitamin C Serum
Biossance Squalane and Phyto Retinol Serum
Dr. Barbara Sturm Calming Serum

Foto: Instagram, The Lab, Biologique Recherche, Foreo, Look Fantastic, Cult Beauty

Učitati još
Zatvori