Neobični scrunchieji koji su u kratkom roku osvojili Instagram

Neobični scrunchieji koji su u kratkom
roku osvojili Instagram

Kad govorimo o kosi i trendovima vezanima za nju, nemoguće je zaobići ukrase za kosu koji su jedan od najvećih beauty, ali i modnih trendova u 2019. godini. Sve je počelo s ukosnicama koje su u vrlo kratkom roku osvojile Instagram – cure su u svoju kolekciju dodale različite modele, ukosnice s perlicama, natpisima gradova, one s mramornim efektom… Nakon ukosnica, na red su došli obruči za kosu, osobito oni “punjeni” koji svakoj frizuri daju statement izgled te, konačno, scrunchieji koji su mnoge vratili u djetinjstvo. Osim na kosi, cure ih nose i kao modni dodatak na ruci, a jednako dobro izgledaju kao dodatak kombinacijama za plažu, kao i u gradu.

Scrunchie za najupečatljiviju ljetnu frizuru

I dizajnerski i high street brendovi brzo su prepoznali popularnost scrunchieja pa su u svoje kolekcije dodali različite modele, a sve je počelo s Balenciagom koja je još u svojoj Resort 18 kolekciji pokazala scrunchie ukosnie od janjeće kože. Danas ih možemo pronaći na polici gotovo svake trgovine, a ako tražite malo drugačiji scrunchie, imamo odličnu Instagram-adresu koju trebate posjetiti.

scrunchie

Riječ je o brendu Room Shop Vintage iz Philadelphie koji u ponudi ima cool vintage komade, a u ponudi je i kolekcija predimenzioniranih scrunchieja koji imaju eko-predznak te su napravljeni od reciklirane tkanine. Neobični scrunchieji, koji su u kratkom roku osvojili feedove društvenih mreža, dolaze u različitim bojama – od ružičaste preko modela s tie-dye efektom do upečatljivih u fluorescentnoj zelenoj. Tu su i modeli napravljeni od organze, jednog od najpopularnijih materijala u ovoj sezoni.

scrunchie

Predimenzionirani scrunchieji neobičan su, ali odličan dodatak svakoj ljetnoj frizuri, a iza njih stoji bračni par, Shelly Horst i Dryw Scully. Nakon što su napustili svoje poslove, počeli su prodavati vintage komade pronađene na putovanjima diljem zemlje. Budući da su im proizvodi bili jako traženi, odlučili su otvoriti i svoj izložbeni prostor, odnosno trgovinu, a tamo prodaju i spomenute scrunchieje.

scrunchie

Scrunchieje dolaze u dvije veličine, klasičnoj i predimenzioniranoj, te se prodaju po cijeni od 20 dolara. Za one koji žele nešto decentnije, tu je mini cloud, čija je cijena 12 dolara.

scrunchie
scrunchie
scrunchie

Foto: Instagram (@roomshopvintage)

Preporuka

Zatvori