4 jednostavna koraka za pretvoriti dnevni make up u večernji

4 jednostavna koraka za pretvoriti
dnevni make up u večernji

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marianna Hewitt (@marianna_hewitt)

U današnjoj užurbanoj svakodnevici, sigurno vam nisu strani oni dani kada imate sto obaveza i jako malo do nimalo vremena za odlazak doma i osvježavanje izgleda za iduću prigodu na kojoj se morate pojaviti. Zato je dobar make up, onaj koji će potrajati na licu cijelog dana, zlata vrijedan. Kako učiniti podlogu na licu postojanom od jutra do večeri, mogli ste pročitati ovdje, no sada vam donosimo jednostavne i brze savjete kako transformirati svoj make up iz dnevnog u večernji – dobro će vam poslužiti onda kada doista nemate vremena za skidanje i ponovno stavljanje make upa prije neke važne večere ili noćnog izlaska.

Dodajte sjaja svom tenu

Pritom ne mislimo na onaj nepoželjan sjaj sebuma koji vidljivo probija kroz podlogu, već o glowu koji postižemo highlighterima. Highlighter jednostavno možete nanijeti preko tekućeg pudera kojeg već imate na licu i doslovno zablistati. Make up će vam vizualno djelovati svježije, a vi budnije, vedrije i ljepše.

Dašak glittera čini čuda

Umjesto da krenete skroz ispočetka s nanošenjem make upa na područje očiju, jednostavno ostavite na kapcima ona neutralna sjenila koja ste nosili preko dana i dodajte svojim očima dozu glittera. Ne morate pretjerivati s glitterom, niti vam treba pretjerana preciznost; jednostavno utapkajte prstom glitter sjenilo duž kapka, u kut oka ili na sredinu kapka – oči i pogled će vam se dodatno otvoriti.

Jednostavni smokey-eye

Za intenzivniji pogled, prigodniji za večernje prilike, isto sjenilo koje nosite na gornjem kapku možete kistićem nanijeti i lagano razmuljati i duž donjeg kapka, odnosno duž linije donjih trepavica. Tako ćete stvoriti jednostavan smokey-eye look, kojeg možete upotpuniti olovkom za oči ili tekućim tušem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jenny Wu (@geekyposhe)

Gloss na usnama

Usne ćete učiniti ženstvenima i senzualnima ako se odlučite za ruž u nekoj intenzivnoj boji poput crvene – klasik za večernje sate koji uvijek funkcionira. A svojim usnama možete dati i dozu sjaja, sa sjajilom koje ćete nanijeti preko ruža prije nego izađete iz kuće. Glossy finiš bit će idealan update vašeg make up looka koji će učiniti usne vizualno većima, punijima i zavodljivijima.

 

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori