Najbolja rumenila koja će vašu kožu oživjeti u samo nekoliko sekundi

Najbolja rumenila koja će vašu kožu
oživjeti u samo nekoliko sekundi

Ako postoji jedan make up proizvod koji u nekoliko sekundi može ubrizgati život u vašu kožu, to je rumenilo. Pronaći najbolju nijansu za svoj ton i tip kože lakše je nego što možda mislite. Iako je tijekom zadnjih par godina možda zauzelo stražnje mjesto u našim make up torbicama, to je zapravo jedan od najlakših načina za postići blistavi i zdravi look.

Prirodno se zarumenimo kad smo uzbuđeni i to su prepoznali još u georgijanskom razdoblju. Oni su, naime, prvi primijetili da je primjena umjetnih rumenila prilično lijep način na koji se sugerira zdravlje. Istraživanja su od tada pokazala da malo rumenila na obrazima uistinu drugima ukazuje na to da smo zdraviji. Ovaj make up proizvod je poput dodatka za koji vizažisti savjetuju da ga prilagodite svom raspoloženju. Samo odaberite ton prema dojmu koji želite odavati na određeni dan.

Uz rumenilo ubrizgajte život u svoju kožu uz minimalno truda

Rumenila uistinu možete nositi uvijek i svugdje. Većina nas najradije na jagodice obraza stavljaju kremaste formule ili one u kamenu, ipak se radi o klasičnoj metodi. Drugi ga radije nose na obrazima radi lifting efekta, a neki ga čak nanose na nos kako bi kreirali osunčani look, posebno tijekom ljetnih mjeseci. Suvremeni način za nanošenje rumenila je taj da vidite kako se vaša koža prirodno crveni – bilo oko sljepoočnica ili ispod jagodica. Tako ćete postići ultimativni i besprijekorno prirodni izgled. Bila to smjela koraljna, nježno ružičasta ili topla breskva, malo boje može ubrizgati život u vaš ten, uz minimalno truda. U nastavku možete naći neka od najboljih rumenila, od klasika do novih i uzbudljivih proizvoda te od puderastih do kremastih formula.

Najbolje rumenilo za maslinasti ten

Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick Blush – No.21

Najbolje rumenilo u sticku

Westman Atelier Baby Cheeks Blush Stick – Dou Dou

Najbolje rumenilo u kamenu

Vieve Sunset Blush – Sorbet

Najbolje kremasto rumenilo

Nars Air Matte Blush – Orgasm

Najdugotrajnije rumenilo

Benefit Benetint Cheek & Lip Stain

Najbolje rumenilo za preplanuli ten

Dior Couture Long-Wear Powder Blush – 999

Najbolje rumenilo za masnu kožu

IT Cosmetics Bye Bye Pores Blush – Sweet Cheeks

Najbolje rumenilo za svjetliji ten

Najbolja paleta rumenila

 Anastasia Beverly Hills Blush Trio – Berry Adore

Najbolje rumenilo za suhu kožu i dewy finiš

Chantecaille Cheek Gelée – Happy

Foto: Instagram, Nordstrom, Cult Beauty, Notino, Dior, Net-a-porter, Beauty Bay

Učitati još
Zatvori