Serum za trepavice kojeg obožavaju celebrityji prodaje se svakih pola minute

Serum za trepavice kojeg obožavaju
celebrityji prodaje se svakih pola minute

Serumi za trepavice su go-to proizvodi za one koji žele povećati duljinu i volumen svojih prirodnih trepavica. No, postoji jedan serum koji se posebno istaknuo i oduševio mnoge beauty entuzijastice i celebrityje diljem svijeta – radi se o RevitaLash Advanced serumu za trepavice! Jedan primjerak ovog kultnog seruma za trepavice u svijetu se prodavao svake 33 sekunde 2019. godine kad je lansiran. Ove godine prodaja je porasla za dodatnih 40 posto.

RevitaLash je serum za trepavice kojeg obožava i vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, a kad neki beauty proizvod preporuči Meghan, žena koja ima pristup svim brendovima u svijetu, znate da on definitivno radi kako treba. I Vogue Williams je podjednako glasno izražavala svoju ljubav prema ovom kultnom brendu. Vogue je stekla naviku nanositi sloj RevitaLash serum za trepavice svake večeri i radila je to mjesec dana, svaki dan. Tvrdi da on uistinu djeluje pa nije ni čudno što ne može prestati pričati o njemu i njegovom ‘wow’ efektu.

Kako zapravo rade serumi za trepavice?

Trepavice prolaze kroz tri različite faze – fazu rasta, prijelaznu fazu i fazu odmora. Tijekom faze rasta, koja traje 30 do 40 dana, trepavice rastu, a potom se rast zaustavi. Nakon toga slijedi prijelazna faza. U ovom trenutku trepavice su prestale rasti, ali još uvijek nisu spremne za ispadanje. Ova faza može trajati oko dva do tri tjedna. Na kraju, slijedi faza odmora. Tijekom ove faze vaše se trepavice pripremaju za ispadanje kako bi ciklus rasta mogao iznova započeti. Ovo razdoblje naziva se faza odmora jer se trepavice mogu spremati za ispadanje čak tri mjeseca. Serumi za trepavice djeluju na poboljšanju snage i zdravlja vaših trepavica, tako da je manja vjerojatnost da će ispasti ili se oštetiti tijekom faze odmora. Rezultat su trepavice koje su punije i dulje.

Možete li koristiti RevitaLash serum za trepavice dok nosite make up?

RevitaLash se može koristiti neposredno prije spavanja ili ujutro, nekoliko minuta prije nego što se našminkate. Sve što morate napraviti je pričekati da se formula u potpunosti osuši prije nego što posegnete za maskarom ili sjenilima za oči.

RevitaLash serum za trepavice možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram, Lijepa.hr

Učitati još
Zatvori