Savršeni retreat koji će vam pomoći ako ste blizu burnouta

Savršeni retreat koji će vam pomoći
ako ste blizu burnouta

Briga o zdravlju danas bi svima trebala biti imperativ. Ubrzani način života koji često podrazumijeva rad za računalom nešto je s čime se većina ljudi susreće i pomalo shvaća kako nedostatak kretanja i brige o sebi ostavlja traga na zdravlju i izgledu.

Ponekad je zaista teško pronaći trenutak za sebe, uz balansiranje svih dnevnih obaveza.

Negativan utjecaj stresa i ubrzanog života na zdravlje već je nebrojeno puta dokazan. Često možemo čuti sebe i ljude oko nas kako izgovaraju rečenicu – pod stresom sam. Međutim, koliko zapravo ozbiljno doživljavamo ovu prijetnju zdravlju koja je posljedica modernog doba? Svaka stresna situacija u kojoj se nađemo zahtijeva brzo prilagođavanje organizma na nju. A upravo taj, gotovo svakodnevni trenutak može ostaviti posljedice na nas, iako često toga nismo ni svjesni.

Kompletna briga o zdravlju na jednom mjestu

Srećom, danas je briga o zdravlju svakako olakšana posredstvom brojnih partnera koji ju čine dostupnijom nego ikada prije. Brojni wellness centri, poliklinike i programi prevencije danas su nam svakodnevno dostupni na raznim lokacijama. Uz sebe je tada najbolje imati nekoga tko će odmah odgovoriti na sve vaše potrebe, čak i prije nego sami postanete svjesni kako ulazite u sferu burnouta.

Jedan od tih partnera svakako je Merkur osiguranje koje svojim korisnicima sada omogućava kompletnu brigu za zdravlje na jednom mjestu. Za početak, tu je healt4me Premium zdravstveno osiguranje. Upravo osluškujući klijenta i njegove potrebe, Merkur je kreirao dodatno zdravstveno osiguranje prilagođeno svim izazovima modernog života i potrebama pojedinca. Liječenje u renomiranim zdravstvenim ustanovama kod liječnika prema vlastitom odabiru, bez ograničenja broja pregleda do izabranog limita, od preventivnih pregleda pa sve do fizikalnih terapija, malih operacija, kućne njege, te drugog liječničkog mišljenja, health4me je program kojem se u svakom trenutku možete prepustiti u stručne ruke.

Prevencija kao najbolji lijek

Ukoliko želite biti dodatno sigurni kada je zdravlje u pitanju, svoju policu dodatnog zdravstvenog osiguranja health4me možete obogatiti preventivnim programima fit4life. Merkurov health4me program osmišljen je kao vaš osobni asistent koji misli isključivo na vaše zdravlje. Odlučite li se za basic ili complete opciju fit4life programa, možete birati između nekih od atraktivnih programa u ponudi. Za početak tu je godišnji sistematski pregled koji možete obaviti u poliklinici, ili u partnerskom wellnes hotelu gdje ćete se opustiti i pripremiti za sve svakodnevne izazove. Nakon pregleda možete prenoćiti u luksuznom wellness hotelu koje će vratiti vaše tijelo u ravnotežu.

Budući da biti fit postaje imperativ zdravog načina života, na raspolaganju su vam i razni programi vježbanja u fitness studiju, u kojem ćete pod nadzorom stručne osobe u veoma kratkom roku osjetiti blagodati fizičke aktivnosti. Tu su i nutricionisti koji će za vas osmisliti personalizirani plan prehrane kako biste maksimalizirali učinke vježbanja, ali i prevenirali razne bolesti koje vrebaju u nezdravoj prehrani za kojojm često posežemo.

Poliklinika Wellife – oaza zdravlja koja osluškuje potrebe pojedinca

Brigu za zdravlje Merkur osiguranje je savršeno zaokružilo otvaranjem Poliklinike Wellife, vrhunske zdravstvene ustanove za internu medicinu, neurologiju, kliničku radiologiju i UZV dijagnostiku te fizikalnu medicinu, opremljenu najsuvremenijim dijagnostičkim uređajima. Uz samu dijagnostiku, tu je i tim profesionalaca zaduženih za rehabilitacijske procese koji su prvi korak u uspješnom liječenju raznih ozljeda. Nakon pregleda fizijatra, za vas će biti pripremljen individualni plan fizikalne terapije i rehabilitacijskih vježbi koje će svakako ubrzati proces oporavka. Dostupnost najboljeg što medicina nudi, Polikliniku su transformirali u pravu oazu zdravlja koja znatno doprinosi kvaliteti života.

Zdrav način života danas se sve više prometnuo u lifestyle kojem teži svaki pojedinac. Prevencija bilo kakvih zdravstvenih poteškoća leži ponajprije u zdravoj prehrani i redovitom vježbanju, ali i kontroli zdravlja. Stoga je važno uz sebe imati partnera koji razumije pojedinca i pristupa mu na individualan način. Dodatno zdravstveno osiguranje health4me i preventivni programi fit4life Merkur osiguranja garancija su da na svom životnom putu imate upravo to – suputnika koji je u svakom trenutku na raspolaganju i spreman odgovoriti na bilo kakve potrebe vašeg tijela.

Foto: Pexels/Unsplash

Preporuka

Zatvori