Relax weekend u Poreču

Relax weekend u Poreču

heal-your-life-1

Znate li biti svoji?

Upravo u tome leži sva vaša snaga za ostvarenje “nedostižnog” i bezbrižno uživanje u životu! Pridružite se, prvi puta u našoj regiji, Vikend retreat radionici Heal Your Life® “10 Steps to Achieve Your Dreams” i zajedno sa satovima joge u prirodi podignete razinu energije,  umirite svoj um, oslobodite se stresa te naučite kako živjeti život u obilju kojeg zaslužujete. Ovo je Vikend u kojem ćete napokon upoznati sebe, ali ovaj puta u potpunosti!

“RELAX WEEKEND” – 1. DO 3. LIPNJA 2018., JEHNIĆI, POREČ

Nakon prošlogodišnjeg vikenda u Opatiji, ovogodišnji “Relax Weekend” organizirali smo u još  neotkrivenom dijelu čarobne Istre, u mjestu Jehnići samo pet kilometara udaljenom od Poreča, na predivnom imanju poznate i cijenjene Istarske obitelji Jurcan. Ovo imanje koje odiše golemom pozitivnom energijom omogućit će vam opuštanje i  nezaboravan doživljaj uz uživanje u blagodatima i čarima netaknute prirode predivnih maslinika i čistog zraka ispunjenog miomirisima istarskog ljekovitog bilja.

Želite li pobjeći od svakodnevice i užurbanosti te pokloniti sebi, svom tijelu, svom duhu i svom umu jedan potpuno drugačiji vikend koji će vas osnažiti, opustiti i pripremiti da na drugačiji način pristupate svakom sljedećem danu? Ako je vaš odgovor DA, onda je upravo ovo Vikend za vas!

heal-your-life-2

“RELAX WEEKEND” ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Heal Your Life radionicu sa svim uključenim materijalima
 • Satove joge i vježbe disanja u prirodi
 • Opuštanje i meditacije
 • Smještaj u apartmanima na bazi punog pansiona
 • Izlet iznenađenja u jedno od energetskih središta Istre
 • Korištenje cijelog imanja sa bazenom, degustaciju domaćih rakija i maslinovog ulja obitelji Jurcan

KOME JE NAMJENJENA HYL RADIONICA?

 • otvorena je svima – i ženama i muškarcima, i iskusnima i početnicima
 • ako želite iskusiti nova iskustva, druženje s pametnim i veselim ljudima
 • ako ne možete zaustaviti svoje misli i brige i previše ste fokusirani na svoju glavu
 • ako ne osjećate svoje tijelo, svoju snagu i svoje emocije
 • ako težite svom unutarnjem miru
 • ako osjećate da je došlo vrijeme da napokon upoznate tko ste vi zaista i da se spojite sa sobom
 • ako želite osjetiti ljepotu meditacije, opustiti se i osvijestiti svaki dah i postignuti unutarnji mir

* Heal Your Life® radionica “10 Steps to Achieve Your Dreams” po prvi puta će se provesti na ovom Vikendu te ćete imati čast prvi u Hrvatskoj prisustvovati ovoj originalnoj radionici po HYL licenci. Radionica će vam pomoći da otkrijete najdublju tajnu svega – svoju životnu strast i svrhu, osvijestite uvjerenja koja vas zaustavljaju, naučite kako kreirati savršene afirmacije koje će hraniti vaš san, razvijete povjerenje i vještine koje će vas poticati da krene naprijed, iskusite snagu, podršku i inspiraciju te osjetite i doživite praksu umjetnosti življenja u vašim snovima preko vizualizacije.

Cilj ove radionice je doživjeti sebe tamo gdje doista pripadamo, a rad će biti lagan i opuštajući s fokusom na pronalaženje svog sigurnog mjesta unutar sebe.

Za dodatne informacije i prijavu posjetite stranicu Lakoća življenja, napišite mail na [email protected] ili nazovite broj 098 352 822.

Učitati još
Zatvori