Recenzija: Isprobale smo maske za lice s česticama jadranske morske soli

Recenzija: Isprobale smo maske za lice s
česticama jadranske morske soli

Danas su maske postale dio naše svakidašnjice, a ono što nam postaje bitno kod njih jest da su lagane, prozračne, nježne i da ih što manje osjećamo na licu. Otkako su maske za lice ušle u naš život, potraga za njima postala je jedan od glavnih fokusa – primarno zato što ih koristimo na dnevnoj bazi. Kako bi nam smanjio potragu za idealnom maskom, brend Salt and Checker kreirao je maske za koje smo sigurni da će se naći u vašoj torbi. Više detalja o Salt and Checker proizvodima i o tome kakav su dojam ostavili na nas, možete otkriti u nastavku.

Što brend kaže o svojim proizvodima?

Salt and Checker mlada je i moderna kompanija koja okuplja tim entuzijasta i stručnjaka koji su, potaknuti rješavanjem vlastitih izazova, osmislili inovativan i blagotvoran proizvod – masku s dodatkom jadranske morske soli. Brend je najpoznatiji po svojoj „Diši Morski Zrak“ maski za lice, a ona je inicijalno nastala prije šest godina s ciljem da blagodati udisanja slanog zraka budu dostupne svima. Ideja vodilja u kreiranju maske, s česticama soli iz Jadranskog mora, bila je pružiti mogućnost udisanja terapeutskog zraka. Osim što su „Diši Morski Zrak“ maske za lice inovativan proizvod, također su i hrvatski proizvod!

Priča o morskoj soli provlači se kroz cijelu povijest ljudskoj postojanja, a morska sol ističe se kao ključna za brigu o zdravlju. Hrvatska se može pohvaliti s jednom od najrazvedenijih obala na svijetu, s tisuću otoka i kristalno čistim morem, pa je upravo zato Jadranska obala savršena za berbu soli. „Diši Morski Zrak“ maska sadrži najfinije čestice soli iz Jadranskog mora. Maska sadrži sol utkanu između slojeva kako bi se što bolje očuvale njezine blagodati i kako bi njezin učinak što duže trajao. Obje strane maske izrađene su od najfinijih materijala kako bi omogućili njezinu najudobniju primjenu, a ona ima četiri sloja, dok istovremeno njen poseban dizajn olakšava udisaje i izdisaje.

Isprobale smo proizvode iz Salty Boxa

Kao što smo ranije spomenule, maska je apsolutni must have današnjice. Ono što nam postaje prijeko potrebno jest da je prozračna, lagana i ne smeta nas na licu. U redakciji dijelimo sve novitete koje otkrijemo i koji nas oduševe, pa je tako jedan od njih i „Diši Morski Zrak“ maska.

Kada nam je stigao Salty Box u ured, proizvod kojem smo se najviše poveselile bila je upravo maska za lice. Obzirom da dosta nas putuje tramvajem ili busom na posao, jedva smo čekale vidjeti kako će nam se svidjeti dašak morske soli koju osjetimo u maskama. Moramo priznati kako je „Diši Morski Zrak“ maska za lice, maska s kojom se uistinu lakše diše.

Ono što nas je svakako iznenadilo jest činjenica da su ugodne za nošenje na duže vrijeme. Također smo primijetile da nam je lakše disati s „Diši Morski Zrak“ maskom nego s drugim medicinskim maskama. Tome može pridonijeti činjenica da maske imaju visok stupanj prozračnosti i udobnosti i imaju visoki vanjski zaštitni sloj. Inače su medicinske maske jednokratne i „Diši Morski Zrak“ spada u tu kategoriju, no s obzirom na to da je izrađena od visokokvalitetnog materijala, ako ju odgovorno koristite možete ju koristiti i duži period.

Što još možemo naći u Salty Boxu?

Salt and Checker složio je su divan box koji ovih blagdana možemo pokloniti bližnjima, a i sebi. Osim tri paketa „Diši Morski Zrak“ maska za lice, u boxu još možemo pronaći i „Take a Sea Bath“ opuštajuću slanu kupku s dodatkom lavande. Također, možemo pronaći i aromatičnu mirisnu svijeću s dodatkom lavande, a prvo što se primijeti kada otvorite ovu estetski privlačnu kutiju upravo je divan miris lavande. To je nešto što nas je automatski privuklo da zavirimo u kutiju i isprobamo proizvode. Također, u opuštajućem tonu, u boxu možemo pronaći i „Breathing Cards“. Ovaj jedinstveni set od sedam kartica pomoći će vam pri vježbi različitih tehnika disanja.

Salt and Checkers proizvode možete pronaći na njihovoj web stranici. Više informacija o proizvodima možete pronaći i na njihovoj Instagram stranici.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori