Spriječite preuranjeno starenje vrata uz ove top proizvode

Spriječite preuranjeno starenje
vrata uz ove top proizvode

Svi smo upoznati s proizvodima koji su nam potrebni za učvršćivanje kože lica. No, što je s našim vratom? Suprotno uvriježenom mišljenju, proizvodi za njegu vrata nisu samo proizvodi za lice prerušeni pod novim imenom. Primjerice, kreme za njegu vrata često su gušće od krema za lice. Dok serumi sadrže sastojke koji su posebno namijenjeni za osjetljiviju kožu vrata. Uz to, u njima se nalaze sastojci koji pomažu u podizanju i zatezanju kože, koja s vremenom gubi kolagen i elastin. Stručnjaci kažu da definitivno možete koristiti svoju normalnu kremu za lice na koži vrata. Međutim, možda biste ipak trebali razmisliti o dodavanju ciljanog proizvoda za njegu vrata u svoju skincare rutinu.

Najbolji proizvodi za njegu vrata spriječit će opuštanje kože

Uvijek biste trebali nanositi kreme za lice na vrat ako nemate zasebnu kremu za vrat. Međutim, anti-age sastojci poput retinola i glikolne kiseline mogu biti mnogo oštriji i iritantniji na vratu nego na licu. Iako vam se to može činiti nepotrebnim i smiješnim, koža ispod naše brade jednako je osjetljiva kao i koža lica. Jednako je osjetljiva na oštećenja od sunca, hiperpigmentaciju i bore koje mogu nastati starenjem.

Bilo da želite spriječiti nastajanje takozvanog ‘purećeg vrata’ – opuštanje kože ispod brade – ili ‘tehnološkog vrata’ – pojavu finih linija i bora koje su posljedica stalnog naprezanja vrata ispred računala i pametnih telefona – vrijeme je da uložite u njegu svoje dragocjene kože vrata. Čak i ako niste obožavateljica gustih krema, možete odabrati emulziju Dr. Dennisa Grossa ili Neck Fit Contour Serum koji je kreirala Dermalogica, a koji odgovara svim tipovima kože. On sjajno tretira upravo vrat na kojem su već vidljivi znakovi starenja, manji ili veći. Trenutačno podiže i zateže kožu vrata i dekoltea, a oni najdiscipliniraniji moći će uživati i u dugoročnim rezultatima. U nastavku smo za vas izdvojili neke od najboljih proizvoda za njegu kože vašeg vrata.

proizvodi za njegu vrata Dermalogica
Dermalogica Neck Fit Contour Serum
proizvodi za njegu vrata Mario Badescu
Mario Badescu Vitamin A-D-E Neck Cream
proizvodi za njegu vrata StriVectin
StriVectin Tightening Neck Cream
proizvodi za njegu vrata Elevate
Algenist Firming & Lifting Neck Cream
proizvodi za njegu vrata Sisley
Sisley Neck Cream The Enriched Formula Women
proizvodi za njegu vrata Dr Dennis Gross
Dr Dennis Gross Ferulic + Retinol Fortifying Neck Emulsion
proizvodi za njegu vrata it cosmetics
It Cosmetics Confidence In A Neck Cream Moisturizer

Foto: Instagram, Dermalogica, Beauty Bay, Feel Unique, Cult Beauty, Parfumerija Lana, Space nk

Učitati još
Zatvori