Zauzmi pozu i pokaži stav s Violeta Air Fit ulošcima
Zauzmi pozu i pokaži stav s Violeta Air Fit ulošcima

Zauzmi pozu i pokaži stav s
Violeta Air Fit ulošcima

Kada su oni dani u mjesecu razni pokreti ženama mogu izazvati dozu nesigurnosti zbog propuštanja. No, s AIR FIT ulošcima svaka žena može bez straha i sa stavom zauzeti bilo koju pozu. Jer može biti sigurna da će pri tome ostati suha i zaštićena. Kako se kreće ona, tako se kreće i uložak s njom. A na njoj je samo da bude svoja i pokaže stav. Svaki dan u mjesecu.

Flexi Form AIR FIT uložak se prilagođava zahtjevnim pokretima tijela, a 500 upijajućih jastučića koji mogu upiti do 135ml tekućine osiguravaju 0% propuštanja.  Ono što je odlično jest da pri svakom pakiranju gratisgratis Intimo maramicepružit će vam i 24-satni osjećaj svježine. Dio AIR FIT linije su i noćni ulošci, dizajnirani tako da pružaju maksimalnu zaštitu čak i tijekom jačeg protoka. Širi i dulji, pružaju 100% veću zaštitu u omiljenom položaju.

Air Fit imaju 0% elementarnog klora u svom sastavu i u potpunosti si sigurni za korištenje

Air Fit ulošci su bez bojila, iritacija i elementarnog klora. Bez previše filozofije, to znači da ne ispuštaju onečišćujuće tvari, koje se zovu dioksini, u vaše tijelo. Svi materijali koji se koriste za izradu Air Fit uložaka su testirani kako bi vašu kožu zaštitili od iritacija.

Svaki element Air Fit uložaka prošao je intenzivnu provjeru kvalitete i sigurnosti od strane specijalističkog tima. Specijalistički tim je izuzetno pedantan i osigurava da su ulošci potpuno sigurni za upotrebu. Procjene uključuju analizu kemijskih nečistoća, toksikološke testove i studije sigurnosti prema koži ljudi. Krajnja misija? Pružanje proizvoda koji su sigurni i blagi prema vašoj koži.

Društvena odgovornost prema planetu

Otpad se ne mora baciti, potrebno ga je samo prenamijeniti. U suradnji sa europskim partnerima koji otkupljuju otpadni materijal nastao u proizvodnji Air Fit uložaka, on se pretvara u korisnu energiju. Dajući mu novu namjenu, svake godine Violeta sprječava da čak 73 tone otpada postane smeće! Inače, Violeta je društveno odgovorna kompanija i kao takva radi svjesno i prema etičkim načelima.

Izuzetno smo bliski s našim dobavljačima sirovina tako da očekujemo da i oni rade na isti način. Ne koristimo životinje u našim testiranjima i tome se čvrsto protivimo – mi smo Cruelty free.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori