U Hrvatsku je stigao jedini medicinski uređaj koji smanjuje obujam cijelog tijela

U Hrvatsku je stigao jedini medicinski uređaj koji smanjuje obujam cijelog tijela

Opće je poznata činjenica da omiljena liječnica hrvatskih celebrityja dr. Jeannette Gjurić iz Poliklinike Sinteza svakom estetskom problemu pristupa studiozno i s puno pozornosti, stoga Vas ne smije začuditi ako na termin kod priznate liječnice budete morali malo pričekati. No budite uvjereni da Vam neće biti žao.

Iz ordinacije dr. Gjurić nećete biti otpremljeni za 5 minuta, nakon što učini ono što ste  zamislili. Ona nije takva liječnica. Nakon detaljnih konzultacija i upoznavanja s Vašim problemom, ova izvrsna liječnica ponudit će Vam najbolje rješenje za uzrok Vašeg problema, i objasniti terapiju korak po korak.

Njezinom budnom oku ne mogu promaknuti ni najnovija dostignuća i trendovi na svjetskom tržištu, koje vrlo brzo uvodi u praksu svoje poliklinike. Tako je prije nekoliko godina iskoristila prednosti komplementarne medicine i ubrzala postoperativne oporavke pacijenata i do 70%, uvela blok anesteziju, što je operaciju grudi u Poliklinici Sinteza učinilo gotovo bezbolnom, te do savršenstva dovela prirodne metode pomlađivanja lica, u čemu je uvijek među prvima u Hrvatskoj.

dr. Jeannette Gjurić

DEBLJINA KAO GORUĆI PROBLEM

Osluškujući zahtjeve pacijenata, dr. Gjurić je zaključila da je danas i u Hrvatskoj sve veći problem debljina koja nastaje uslijed neadekvatne prehrane i premalo kretanja.

Hrvatska pripada zemljama na vrhu ljestvice po učestalosti debljine, kako u Europi, tako i u svijetu. Čak 54,3% žena i 63,2% muškaraca ima tjelesnu težinu veću od normalne (ITM veći od 25 kg/m2).

„Prekomjerna težina povezana je s brojnim zdravstvenim komplikacijama i bolestima – od dijabetesa, depresije, osteoartritisa i kamenaca u žučnjaku do srčanožilnih i zloćudnih bolesti. Iako smo o debljini navikli razmišljati kao o neuglednoj pojavi s estetskog gledišta, ona je zapravo bolest i tako se mora tretirati“, odlučna je dr. Gjurić.

„Potkožno masno tkivo koje vidimo kao višak na rukama, nogama, stražnjici, podbratku, bokovima i leđima, gotovo je uvijek estetski problem. Vježbom i uravnoteženom prehranom upravo je potkožno masno tkivo ono koje ćemo prvo otopiti, što će se povoljno odraziti na našu figuru i dati nam privid zdravlja i ljepote“, objašnjava zagrebačka liječnica.

„No, naše tijelo sadrži i drugu vrstu masnog tkiva, koje predstavlja i velik zdravstveni rizik, a riječ je o trbušnom ili visceralnom masnom tkivu. Ono okružuje unutarnje organe u našem abdomenu, a njegov višak povezan je s metaboličkim i hormonskim poremećajima, povećanim rizikom za kardiovaskularne bolesti i karcinom te dijabetes tipa II, ali ono i povećava i rizik od neplodnosti. Također, svi učinkoviti uređaji na tržištu većinom su usmjereni na regionalna tretiranja masnih naslaga, a ne na smanjivanje obujma cijelog tijela“, ističe dr. Gjurić.

Dugogodišnje  bavljenje biorezonantnom terapijom ovoj je liječnici donijelo iznimne rezultate i povjerenje pacijenata. Stoga se s entuzijazmom upoznala s aparatom Redustim koji koristi inovativnu tehnologiju BioStimology®, temeljenu na bioenergetskoj aktivaciji stanica koja ciljano eliminira visceralno masno tkivo u tijelu, a posebice masne naslage na području abdomena.

PRIRODNI PROCESI RAZGRADNJE MASNOĆE

Tehnologija koristi prirodne procese razgradnje masnoća, te kombinacijom presoterapije i  elektromagnetskih valova stimulira razgradnju masnoće u stanicama. Ukoliko dođe do opuštanja tkiva u tretiranom području, možemo vrlo uspješno koristiti Ultraformer najnovije generacije koji ultrazvučnim valovima vraća tonus tkivu.

Osim na potkožno tkivo, Redustim uspijeva ciljano djelovati i na visceralno masno tkivo, što ga čini idealnim za osobe s izraženim viškom kilograma kojima nije cilj samo zategnuti određeni dio tijela, već izgubiti masne naslage na cijelom tijelu.

JEDINA TEHNOLOGIJA NA TRŽIŠTU ZA INDIKACIJU MRŠAVLJENJA

Ovaj revolucionarni uređaj jedini je na tržištu koji ne djeluje samo na oblikovanje tijela, već i na mršavljenje.

„Od danas je u Poliklinici Sinteza dostupan uređaj Redustim, koji jedini na tržištu ima tehnologiju za indikaciju mršavljenja. Ova tehnologija potpuno je neinvazivna, bezbolna i bez  popratnih pojava. Koristi potpuno prirodne procese razgradnje masnoća, a kombinacija tlačne terapije i biomagnetskih polja stimulira otpuštanje masnoća. Sigurna sam da će ovaj aparat oduševiti sve pacijente Poliklinike Sinteza, jer su rezultati zapanjujući i vidljivi nakon relativno kratkog vremena“, oduševljena je dr. Gjurić.

KAKAV JE PROTOKOL ZA REDUSTIM TEHNOLOGIJU I KOLIKO SE CENTIMETARA MOŽE IZGUBITI?

Redustim tehnologija se obvezno primjenjuje u više postupaka, 2 do 3 puta tjedno, s ukupno oko 12 tretmana. U tom razdoblju pacijent gubi barem 7 cm u području trbuha. Fotografiranje prije/poslije, mjerenja i vaganje analitičkom vagom vrše se kako bi se cijeli postupak detaljno dokumentirao.

Osim Redustimovih protokola za mršavljenje, tretmani se mogu provoditi i pomoću Ultraformer aparata, djelujući pritom na ciljana područja poput podbratka, ruku, bokova, bedara i gležnjeva, kako bi se učvrstilo i oblikovalo tijelo uz istovremeno uklanjanje potkožnog masnog tkiva.

POSEBNA POGODNOST ZA PACIJENTE DO 04.08.

Poliklinika Sinteza svojim je pacijentima do 04.08. priredila posebnu pogodnost, a to je 40%    popusta na 12 tretmana Redustim tehnologijom.

Redovna cijena za 12 tretmana iznosi 13 500 kn, a s popustom do 04.08., cijena 12 tretmana je 8100 kn.

Sve informacije na: Poliklinika Sinteza, Folnegovićeva 1/c,[email protected], 01/5005 970 ili 091 4545 970

 

Foto: Pexels, Unsplash, Poliklinika Sinteza

Učitati još
Zatvori