Kako se brzo dovesti u formu bez puno truda?

Kako se brzo dovesti u formu
bez puno truda?

Jelena Perčin

Kako dišu trendovi u svijetu estetske medicine, najbolje zna zagrebačka liječnica dr. Jeannette Gjurić, specijalistica anesteziologije i stručnjakinja za tradicionalnu kinesku medicinu te prava zaljubljenica u estetske tretmane. Ovu cijenjenu liječnicu poznate dame obožavaju zbog prijateljskog  pristupa, ali i potpuno prirodnih metoda oblikovanja tijela i pomlađivanja.

Hi-tech aparatura za izvrsne rezultate bez vremena oporavka

Kroničan nedostatak vremena boljka je suvremenog društva pa se tako trendovi u svijetu estetske medicine prilagođavaju tempu modernog života. Imajući na umu potrebe modernog čovjeka, dr. Gjurić je Polikliniku Sinteza obogatila inovativnim, potpuno neinvazivnim metodama koje ne zahtijevaju vrijeme oporavka, a rezultate pokazuju vrlo brzo.

dr. Jeannette Gjurić i Jelena Perčin

„Današnji užurbani ritam života ne ostavlja nam mnogo vremena za posvetiti se samima sebi. Posebice ako ste pri tome zaposlena majka, zaista je malo vremena u kojem možete brinuti o svome izgledu. Naravno da izgled u takvim situacijama nije prioritet, no učinite li nešto za sebe, osjećat ćete se bolje i zadovoljnije“, otkriva dr. Jeannette Gjurić, dodajući kako brojne njezine pacijentice, među kojima je i poznata glumica Jelena Perčin, priznaju da im je velika želja nakon trudnoće vratiti svoju staru figuru.

„Neke žene nakon trudnoće vrlo brzo uspiju izgubiti dobivene kilograme i oblikovati figuru, dok kod nekih to teče sporije. Uvijek svojim pacijenticama savjetujem da sebi daju malo vremena i omoguće puno pomoći. Suvremenim hi-tech aparatima može se postići zaista mnogo i izvrsna su potpora ljepoti i zdravlju“, objašnjava zagrebačka liječnica.

Među novom generacijom uređaja posebno se ističe Ultratone Dreamshaper – revolucionarni aparat koji pruža mogućnost potpune transformacije figure. Jedinstven na tržištu, ovaj uređaj pomoću velikog broja različitih električnih impulsa uzrokuje biostimulaciju i djeluje na duboka tkiva, uklanja masne stanice, zateže kožu i poboljšava tonus mišića.

„Dreamshaper pruža jednostavno rješenje za one mukotrpne probleme poput viška masnog tkiva na trbuhu ili leđima, celulita, pa čak i opuštenih grudi. Osim za svježe majke, izvrstan je saveznik svima koji žele preoblikovati svoju figuru, a nemaju vremena provoditi vrijeme u teretani“, otkriva dr. Gjurić.

Personaliziranim programima, Dreamshaper je namijenjen različitim potrebama i svim regijama tijela, bilo da želite učvrstiti svoju figuru, smanjiti opseg, zategnuti kožu, ukloniti celulit i masne naslage ili detoksicirati organizam.

„Posebnim se programom unosi profil pacijenta, a potom odabire odgovarajući program, ovisno o željama. Tretman se može izvoditi u svrhu gubljenja centimetara, poboljšanja tonusa mišića ili pak izbacivanja viška vode i toksina iz organizma.“

Tretman koji transformira tijelo nakon trudnoće

Kako bi dotjerala svoju figuru nakon trudnoće, glumica Jelena Perčin odlučila se na tretmane Dreamshaperom.

„U slučaju Jelene tretirali smo trbuh, prsa i leđa. Elektrode uređaja stavljaju se na željene regije, a električni impulsi razbijaju masno tkivo, zatežu kožu i poboljšavaju tonus. Za najbolji rezultat preporučuje se napraviti 12 tretmana kroz mjesec dana, a na terapiju je potrebno dolaziti 2 do 3 puta tjedno.“

Tretman je, potvrđuje Jelena, iznimno ugodan i opuštajuć, a traje između pola sata do sat i pol.

„Pacijentice se potpuno opuste, a uređaj radi svoje. Nakon tretmana nema nikakvih nuspojava, a relaksirani i napunjeni energijom, odmah se možete vratiti uobičajenom dnevnom ritmu“, ističe dr. Gjurić.

Dreamshaper se može koristiti i za pomlađivanje lica, a transformirat će bilo koji dio tijela. Iznimno je popularan, otkriva nam dr. Gjurić, za oblikovanje svih mišića i podizanje stražnjice, a prije važnih događaja dame ga biraju i za brzo gubljenje kilograma.

„Ultratone Dreamshaper kombinira učinkovite tehnologije – ultrazvuk, biostimulaciju, mikrostruju i lumiterapiju, koje pomažu u postizanju balansa tijela i gubitku kilograma. Ovakvim terapijama i zdravom prehranom vrlo brzo se postižu trajni rezultati mršavljenja i oblikovanja tijela“, objašnjava dr. Gjurić i dodaje – izvrsni rezultati zaista motiviraju i potiču klijente da usvoje zdrave navike i nastave održavati svoju novu figuru.

 

Foto: Poliklinika Sinteza

Učitati još
Zatvori