Isprobajte SkinPen – najnoviji hit tretman za ožiljke i akne

Isprobajte SkinPen – najnoviji hit
tretman za ožiljke i akne

Ožiljci od akni, ožiljci kao posljedica operacije, bore, melazma… Od sada ih u Hrvatskoj možete ukloniti najnovijom tehnologijom mikroiglicama SkinPen tvrtke Crown Aesthetics.

SkinPen Precision tretmanom za kožu možete i poboljšati izgled svog tena, smanjiti fine linije i bore te postići nježnu, zdravu kožu zbog koje ćete zablistati.

SkinPen by Crown Aesthetics prvi je uređaj za mikroiglice koji je odobrila FDA (američka Agencija za hranu i lijekove), a klinički je dokazano da sigurno i učinkovito liječi ožiljke od akni na licu u dobi od 18 godina i više.

Koliko traje SkinPen tretman?

Skin-Pen Precision je minimalno invazivan tretman koji se može obaviti u ordinaciji bez ili s vrlo kratkim vremenom oporavka.

Sam tretman ovisno o stanju pojedinog pacijenta u prosjeku traje oko 30 minuta. Potrebna su tri tretmana u razmaku od 30 dana, a najbolje učinke vidjet ćete šest mjeseci nakon zadnjeg tretmana.

Kako djeluje SkinPen tretman?

Mikroiglice uzrokuju kontrolirane mikro-ozljede koje stimuliraju prirodni proces zacjeljivanja rana u vašem tijelu, a ujedno smanjuju stanična oštećenja. Rezultat je učinkovito obnavljanje tkiva u području ožiljka, a cjelokupna struktura kože ostaje netaknuta.

Postoje tri faze postupka sanacije rane:

Faza I: Upala. Probijanje kože pokreće vaš imunološki sustav koji dezinficira rane, uklanja ostatke, povećava protok krvi i počinje se stvarati novo tkivo.

Faza II: Proliferacija. Rana se obnavlja novim granulacijskim stanicama, koje su dio izvanstanične matrice. Uz to se razvija nova mreža krvnih žila.

Faza III: Pregradnja. Rana se zamjenjuje novim kožnim tkivima i krvnim žilama.

Što možemo očekivati ​​od tretmana SkinPenom:

Stručno osoblje Poliklinike Milojević nakon pregleda izradit će individualni plan kako bi postigli najbolje rezultate. Postupak liječenja obično zahtijeva više tretmana.

Koliko boli SkinPen tretman?

Postupak je za većinu pacijenata vrlo ugodan. Prilikom tretmana primjenjuje se sredstvo koje djeluje kao anestetik na područje liječenja. Većina pacijenata opisala je kako tijekom postupka osjeća samo blage vibracije SkinPena.

U Poliklinici Milojević koriste Skinfuse® LIFT, čisti hidrogel koji se koristi za sprječavanje isušivanje kože nakon tretmana. Nakon tretmana vrhunski djelatnici preporučit će vam najbolju njegu tretiranog područja.

Zašto je SkinPen tretman dobro raditi u Poliklinici Milojević?

Prvi SkinPen uređaj je stigao i prvi tretman na ovim prostorima izveden je u Poliklinici Milojević, a osoblje je educirao osobno Andrew Molton međunarodni edukator i vrhunski medicinski stručnjak. Molton je u preko 25 godina karijere educirao tisuće liječnika te pokrenuo klinike za plastičnu kirurgiju u SAD-u u kojima je zapošljavao neke od najvećih stručnjaka u području estetike.

Zašto je SkinPen broj 1 u SAD-u i Britaniji? Po čemu se razlikuje od drugih tretmana?

Microneedling nije novost u estetskoj medicini, a SkinPen je korak dalje u tehnologiji koja ga čini najučinkovitijim do sada.

„Najveća je razlika u samom mehanizmu. SkinPen je, naime, mnogo precizniji. Preciznija je sama dubina uboda u kožu, ali i brzina motora koji ga pokreće – tako da u svakom trenu znamo točno kakav ćemo rezultat postići tretmanom. U sekundi na licu napravimo čak 1600 mikroskopskih kanala“, objašnjava Andrew Molton.

Sterilne iglice najvišeg standarda kvalitete ostaju savršeno oštre minimalno 80 min, što omogućava ugodu i manju traumu kože te veće područje koje se može tretirati.

Rezultati SkinPen tretmana?

Kliničke studije pokazale su 55 % poboljšanja u tretiranju ožiljka u promatranom razdoblju, a učinak se dodatno poboljšava protokom vremena. Čak 96% pacijenata izrazilo je svoje zadovoljstvo SkinPen Precision tretmanom.

Rezultati su uvijek bolji kod mlađih osoba, jer njihova koža brže zacjeljuje i prirodno sadrži više kolagena te su reakcije tijela brže i snažnije. Ipak, ovaj postupak pokazao se uspješnim i kod osoba koje su prešle 80-u.

Može li se SkinPen koristiti preventivno ili kao tretman za uljepšavanje?

Imate li lijepu kožu i mlada ste osoba, a želite postići posebno lijepi izgled kože, ‘glow’ efekt za neku posebnu priliku, preporučuje se jedan tretman mjesec dana prije važnog događaja. Već kroz tjedan dana na licu ćete početi primjećivati lijepi, zdravi sjaj. U slučaju da osoba ima hiperpigmentacije, bit će potrebno nekoliko tretmana. Kad se radi o postizanju lijepe kože čak i najmanje intervencije mogu napraviti najveću razliku.

Skinpen i Obagi kombinacija uspješno uklanja bore i pigmentacije

Skinpen u kombinaciji sa ZO Obagi firming serumom daje dodatni anti-age efekt, odnosno smanjuje bore i podiže tonus kože. Uz ZO Obagi Rozatrol serum smanjuje upalu i crvenilo.

Serumi se nanose neposredno nakon tretmana i dobivaju kao kućna terapija 14 dana nakon tretmana.

Foto: Poliklinika Milojević

Učitati još
Zatvori