Hidratantne kreme koje su odlična podloga za puder

Hidratantne kreme koje su
odlična podloga za puder

@harperandharley

Nije bitno koliko ulažete u make up koji koristite niti koliko ga savršeno nanosite, ako koža za to nije dobro pripremljena. Naime, ako je ne njegujete na pravilan način, make up nikad neće izgledati dovoljno dobro niti onako kako ste zamislili. Tajna pudera koji na koži izgleda odlično je u glatkoj, njegovanoj i hidratiziranoj koži, a ključ za takvu kožu je, između ostalog, podloga za puder, odnosno hidratantna krema. Kako dolaze sve topliji dani, tako sve više teške i masne kreme ostavljamo po strani i okrećemo se onim hidratantnim i laganijim koje odlično hrane našu kožu.

Bitno je da se krema dobro “uklopi” s puderom

Kvalitetna hidratantna krema hidratizira kožu, zaglađuje ju, matira je ili dodaje sjaj, ovisno o tome kakvu kožu imate te, posljednje, ali ne i manje važno, dobro se uklapa sa šminkom, odnosno služi kao dobra podloga.

@harperandharley

Prije nego odaberete idealnu hidratantnu kremu za lice, bilo bi dobro posavjetovati se sa stručnjakom jer ne odgovara svaki proizvod svakom tipu kože. Proučite sastojke svake kreme i odaberite onu koja će lice zaštititi od štetnih utjecaja izvana, poput pudera, ali istovremeno je nahraniti i njegovati. Zavirili smo u drogerijsku ponudu i izabrali nekoliko odličnih proizvoda od kojih vam možda neka i postane favorit.

Učitati još
Zatvori