I ovog proljeća kovrče su apsolutni „must-have“

I ovog proljeća kovrče su
apsolutni „must-have“

Kada govorimo o frizurama koje su kroz povijest imale, i još uvijek imaju, konstantnu prisutnost u našim životima i neku univerzalnu privlačnost, nemoguće je ne spomenuti kovrče – jedan od stilova u kosi kojem popularnost i dalje ne jenjava, usprkos stalnom naletu novih hair trendova. Jedino što se mijenjalo kroz godine, bili su stilovi kovrča koje su se nosile i koje su uvijek bile prilagođene aktualnim trendovima u desetljećima u kojima su postojale.

Kovrče nekoć…

Ranije godine 20. stoljeća tako su obilježile takozvane marcel kovrče koje su najčešće dolazile u kombinaciji s bob frizurom, pa su zatim 30-ima vladale jako stroge, čvrste i uske kovrče koje su djelovale elegantno i uglađeno. Holivudska ikona Lauren Bacall u 40-ima je proslavila elastične i živahne banana kovrče, a slijedila ju je Marilyn Monroe, da bi 70-ih u disko eri zavladale glamurozne, široke i voluminozne kovrče. 90-ih je naglasak bio primarno na teksturi kose – radili su se minivali i intenzivno se kovrčala kosa.

Philips2

Kovrče danas…

Danas, nekoliko desetljeća kasnije, živimo u eri raskošnih, zdravih i sjajnih kovrča, a zahvaljujući razvoju tehnologije i brojnih pametnih gadgeta koji su izumljeni, do ovakvih kovrča dolazimo lakše no ikad. Gadgeti za kosu olakšali su život ženama s prirodno kovrčavom kosom, dajući im mogućnost poigravanja različitim teksturama svoje kose, dok su s druge strane ženama s ravnom kosom omogućili da se pretvore u kovrčave ljepotice.

Proljeće je sezona raznih slavlja, vjenčanja i rođendanskih proslava, u kojoj ćemo ponovno viđati jako mnogo divnih kovrča, opuštenih i zaigranih, a ako ste i vi spremne zakoračiti u topliju sezonu s najljepšim kovrčama dosad, vrijeme je da se upoznate s ultimativnim gadgetom za styling kose, s kojim ćete postići svoj ideal, ali uz mnogo manje uloženog vremena i truda no što je dosad bio slučaj.

Philips

UPOZNAJTE PHILIPS STYLECARE AUTOCURLER

Philips StyleCare Autocurler, gadget je novog doba koji predstavlja odgovor na česte odlaske u frizerski salon i pretjerano trošenje vlastitog novca i vremena. Ako ste mislili da samo u profesionalnim rukama možete dobiti profesionalne rezultate, Philips StyleCare Autocurler definitivno će vas razuvjeriti. Savršene kovrče sada je moguće postići i u udobnosti vlastitog doma i pritom uštedjeti vrijeme koje bi inače potrošili na odlazak u salon.

POSTIGNITE KOVRČE KAKVE STE ODUVIJEK HTJELI

Osim što ovaj pametni automatski uvijač jednostavno i brzo postiže predivne valove, velika vrlina su mu i 3 postavke temperature (170 °C, 190 °C, 210 °C), kao i 3 postavke mjerača vremena (12 s, 10 s, 8 s). To ukratko omogućuje da postignete kovrče kakve god želite: opuštene, srednje ili jako čvrste. S jednim uređajem dakle možete postići čak nekoliko različitih frizura i različite stilove kovrča, i to na različitim tipovima kose. Primjerice, postavka visoke temperature s dodatnim vremenom za kovrčanje oblikovat će čvršće kovrče – idealno za gušću kosu. Postavka niske temperature u kombinaciji s kraćim vremenom kovrčanja optimalna je za kosu koja treba dodatnu zaštitu.

Philips3

ZAŠTITA KOSE OD OŠTEĆENJA

A kada je riječ o zaštiti kose, uređaj Philips StyleCare Autocurler dolazi sa zaštitnom keramičkom oblogom s dodatkom keratina za bolju njegu kose. To znači da ćete ovaj uređaj moći normalno koristiti, bez straha od toga da ćete nepovratno oštetiti svoju kosu.

Brzom i jednostavnom kovrčanju kose, idealno je prilagođen i dizajn ovog uređaja, koji je otvoren i u obliku tulipana, te prati prirodan smjer kose. Okomita drška također omogućuje lakše upravljanje Philips StyleCare Autocurlerom i pomaže da kosu savršeno oblikujete uz malo truda. Da bi rezultati doista bili brzi, dizajnirana je dulja cijev uređaja, koja omogućuje oblikovanje 2x puta više kose u jednom potezu, u odnosu na druge uređaje.

Philips4

KAKO KORISTITI PHILIPS STYLECARE AUTOCURLER?

Ovom se uređaju možete prepustiti s punim povjerenjem, ali mu i prepustiti sav posao. Korištenje je vrlo jednostavno: postavite pramen kose u otvor uređaja, a nakon što pritisnete gumb, kosa se automatski namata na zagrijanu cijev. Ubrzo ćete čuti zvučni signal koji signalizira da je kovrča gotova.

Korištenje ovog uređaja je brzo, jednostavno i, što je najvažnije sigurno, a kada tome pridodamo profesionalne rezultate i zanosne kovrče zbog kojih će vas mnogi pitati kako ste ih postigli, Philips StyleCare Autocurler uređaj je vrijedan investicije.

Philips5

Foto: Philips

Učitati još
Zatvori