Prvi korak do lijepog osmijeha ne može biti jednostavniji
Prvi korak do lijepog osmijeha ne može biti jednostavniji

Prvi korak do lijepog osmijeha ne
može biti jednostavniji

Našminkanim usnama i velikim osmijehom, studentice zagrebačkog Stomatološkog fakulteta i Philips su na društvenim mrežama poslali važnu poruku kako svaka beauty rutina treba započeti pranjem zuba

Ovih je dana društvene mreže zapljusnuo val objava na kojima smo mogli vidjeti velike osmijehe i usne istaknute ružem. Autorice objava su studentice zagrebačkog Stomatološkog fakulteta koje su u suradnji s Philipsom odlučile podsjetiti kako u vrijeme blagdana, baš kao i svakoga dana, na prvo mjesto trebamo staviti zdravlje zuba. Studentice su širokim osmijehom i našminkanim usnama posebno naglasile da svaka beauty rutina treba započeti upravo pranjem zuba.

Oralno je zdravlje preduvjet cjelokupnog zdravlja

Oralno zdravlje ogledalo je zdravstvenog stanja cijelog organizma i može utjecati na kvalitetu života. Loša oralna higijena može uzrokovati bol i nelagodu, socijalnu izolaciju i gubitak samopouzdanja, a često je povezana i s ozbiljnim zdravstvenim problemima kao što su dijabetes, bolesti srca i moždani udar. U svijetu čak oko tri i pol milijarde ljudi pati od karijesa i bolesti desni, dok čak 90% Hrvata ima karijes, a posebno je zabrinjavajuće da naši dvanaestogodišnjaci u prosjeku imaju četiri pokvarena zuba.

Philips Sonicare - studentice Stomatološkog fakulteta_

Sve navedeno potaknulo je studentice stomatologije na pokretanje inicijative u kojoj žele istaknuti važnost prevencije u brizi za oralno zdravlje. Samo se pravilnom njegom i redovitim odlascima kod stomatologa mogu prevenirati loša stanja. Zato je iznimno važno od malih nogu razviti dobre navike oralne higijene koje uključuju redovite preglede kod stomatologa i pravilno svakodnevno četkanje zuba. Na taj način brinemo ne samo o svojim zubima nego i o cjelokupnom zdravlju.

Philips Sonicare - studentice Stomatološkog fakulteta_

Do lijepog osmijeha uz pravilnu njegu zuba

Početak dobre oralne higijene je pravilno četkanje i njega zuba kvalitetnom četkicom. U tome zasigurno mogu pomoći i Philips Sonicare sonične četkice za zube koje imaju klinički dokazane rezultate te njihovim korištenjem dugoročno unapređujete zdravlje svojih zuba i desni.

Philips Sonicare

Philips Sonicare ostvaruje 62.000 pokreta u jednom pranju te u samo dvije minute postiže rezultate koje obična četkica ne uspijeva u mjesec dana. Također savršeno čisti i međuzubni prostor, ortodontske aparatiće i teško dostupna mjesta, nježna je za zube i desni, a izbjeljuje zube u samo sedam dana.

Philips Sonicare

Zato ovih blagdana za sebe i ljude čije osmijehe volite izaberite idealan poklon – Philips Sonicare četkicu za zube. Uz svaku kupnju Sonicare četkice za zube u webshopu Sancta Domenica, dobit ćete kod za 35% popusta pri kupnji Lancome ruža na stranici lancome.hr.

Zdrav i blistav osmijeh uvijek je najljepši ukras. A sva beauty rutina kojom želite zabljesnuti tijekom blagdana dolazi tek nakon ovog ultimativnog modnog dodatka.

Philips Sonicare

Foto: PR

Učitati još
Zatvori