Dva proizvoda od kojih se nećete odvajati ovog ljeta

Dva proizvoda od kojih se nećete
odvajati ovog ljeta

S približavanjem godišnjih odmora, intenzivno počinjemo razmišljati o proizvodima bez kojih je bezbrižan odmor nezamisliv, a kad je riječ o beauty svijetu, postoje dva proizvoda od kojih se jednostavno ne odvajamo. Osim kreme sa zaštitnim faktorom koja je must have u svakoj kozmetičkoj torbi i torbi za plažu, postoji još jedan proizvod od kojeg se ovog ljeta ne odvajamo.

U par koraka do preplanule puti

Riječ je o SUPER Mrkva zlatnom ulju za ubrzano tamnjenje, a epitet omiljenog proizvoda dobio je jer naglašava brončanu boju kože i potiče ubrzano tamnjenje. Obogaćeno je uljima masline, mrkve i oraha koji obnavljaju i štite kožu te potiču ubrzano tamnjenje bez osjećaja mašćenje. Dodatan je plus što ulje sadrži čestice zlatnog sjaja koje naglašavaju preplanulost. Bitno je naglasiti kako proizvod nema UV zaštitu te nije namijenjen djeci i osobama svjetlije puti. Također, kad ga nanosite, treba ga nanijeti prije izlaganja suncu ili nakon kupanja, a za naglašavanje preplanulosti može se koristiti poslije sunčanja ili prije večernjeg izlaska.

Bez iritiranja nakon uboda komarca

Drugi proizvod bez kojeg su ljetni dani nezamislivi zapravo je prva pomoć nakon uboda komarca. Svi ćemo se složiti, njihovo zujanje zna biti itekako dosadno, a crvenilo koje nastaje nakon njihova uboda iznimno iritirajuće. Međutim, Olivalov Natural Defense SOS gel riješit će te probleme jer sadrži alantoin i ekstrakt kamilice u aktivnom aloa vera gelu pa umiruje i hladi nadraženu kožu nakon uboda insekta. Također, ni naticanje nakon uboda više nije problem jer proizvod ublažava crvenilo i svrbež. Potrebno ga je što prije nanijeti na mjesto uboda, lagano umasirati te pustiti da se upije u kožu i počne djelovati.

Foto: Olival, Pexels

Učitati još
Zatvori