Bestselling balzam za čišćenje lica koji će oduševiti one s osjetljivom kožom

Bestselling balzam za čišćenje lica koji će oduševiti one s osjetljivom kožom

Uvijek smo u potrazi za novim proizvodima koji će nam pomoći očistiti kožu lica bez onih negativnih posljedica poput isušivanja ili iritacije. U posljednje vrijeme našu pažnju najviše privlače jednostavniji proizvodi. Tako bi The Inkey List Oat Cleansing Balm mogao postati nezamjenjiv balzam za čišćenje lica u našoj rutini. Nalazi se crno-bijeloj tubici, a ubrzo nakon što je izašao na tržište je postao bestseller brenda i to nije nimalo iznenađujuće. Ako vam je koža vrlo osjetljiva, ali sklona prištićima ovaj balzam mogao bi biti savršen za vas.

Oat Cleansing Balm nadmašuje i mnogo luksuznije proizvode

The Inkey List Oat Cleansing Balm kožu ostavlja mekom i čistom te nikad ne izaziva onaj neugodan osjećaj zatezanja kože. Djeluje tako zbog dva ključna sastojka – ulja zobenih sjemenki i koloidnih zobenih pahuljica. Ulje zobenih sjemenki je nekomedogeno. To znači da neće začepiti pore i da će efikasno otopiti make up i druge prljavštine s lica. Uz to, ono sadrži antioksidanse koji se javljaju i u prirodi, a s obzirom na to da je humektant, izvrstan je hidrator. Koloidne zobene pahuljice izvrsno čiste kožu i poznate su po tome što imaju umirujuća i protuupalna svojstva. Ne samo da vašu kožu čine nevjerojatno mekom, nego su izvrsne i za osjetljive tipove kože.

Tekstura kod proizvoda za čišćenje lica nije ništa manje važna. The Inkey List balzam za čišćenje lica je gust i ima blago zrnatu teksturu koja se, nakon što se nanese na kožu, brzo i jednostavno otapa. Balzam ostaje na koži čak i nakon što ga isperete, što bi i trebao raditi. Međutim, ako vam se taj osjećaj ne sviđa ili ako nemate suhu i osjetljivu kožu, možda vam ova njegova karakteristika neće biti najomiljenija.

Najprodavaniji proizvod brenda

Osim utješne teksture, ovaj balzam za čišćenje nema mirisa. Uz to, on je izuzetno pristupačan cijenom. Tuba je velika, a mala količina balzama dovoljna je za cijelo lice i vrat, što znači da ne morate neprestano kupovati više tubica. Jedini nedostatak ovog proizvoda jest taj što ga je teško istisnuti iz tube zbog guste teksture balzama. No, ovo nije preveliki problem jer smo se spremni i malo namučiti ako to znači da će naša koža moći uživati u svim benefitima ovog proizvoda. U konačnici, on radi točno ono što piše na tubici – uklanja šminku i čisti osjetljivu kožu lica. Može se koristiti svakodnevno i neće izazvati iritaciju niti rasplamsati kožu. Mogao bi zauzeti prvi red i u vašem kupaonskom ormariću.

The Inkey List Oat Cleansing Balm možete nabaviti ovdje.

Učitati još
Zatvori