Revitalizacija tijela i duha: Novootvoreni zdravstveni resort u srcu Dalmacije
Revitalizacija tijela i duha: Novootvoreni zdravstveni resort u srcu Dalmacije

Revitalizacija tijela i duha: Novootvoreni
zdravstveni resort u srcu Dalmacije

U živopisnom gradu Solinu, poznatom po svojoj bogatoj povijesti i kulturnoj baštini, otvoren je najnoviji zdravstveni resort koji će promijeniti pristup zdravstvu u regiji. MedSpa centar & Poliklinika Life, smješteni u zelenoj oazi luksuznog hotela President Solin*****  nude holistički i preventivni pristup u postizanju ukupnog tjelesnog i duhovnog zadovoljstva.

MedSpa centar & Poliklinika Life_PR (6)

Sinergija snaga medicine i spa industrije

Ovaj zdravstveni centar se proteže na 1600 m² te pruža širok spektar usluga koje uključuju korištenje vanjskih i unutarnjih bazenskih površina, svijeta sauna, inovativnog fitness centra, kao i ponudu zdrave prehrane s namirnicama iz kontroliranog lokalnog uzgoja. Kombinacijom usluga medicinskih savjetovanja, pregleda i terapija liječnika različitih grana specijalnosti s jedne strane, te opuštajućih wellness & spa tretmana s druge strane stvorena je moderna infrastruktura  koja pacijentima pruža osjećaj sigurnosti i udobnosti tijekom cijelog procesa liječenja i rehabilitacije, ali i prevencije i opuštanja.

MedSpa centar & Poliklinika Life_PR (1)
MedSpa centar & Poliklinika Life_PR (2)
MedSpa centar & Poliklinika Life_PR (3)
MedSpa centar & Poliklinika Life_PR (5)
MedSpa centar & Poliklinika Life_PR (4)

Multidisciplinaran tim liječnika

Jedno od najznačajnijih obilježja MedSpa centra & Poliklinike Life je tim renomiranih liječnika predvođenih začetnicom ideje razvijanja jedinstvenog holističkog zdravstvenog centra u regiji, dr.sc. Milkom Jerić, liječnicom i specijalisticom dermatovenerologije. Ovaj zdravstveni centar može se pohvaliti izvanrednim stručnjacima iz različitih medicinskih grana, uključujući dermatovenerologiju, kozmetologiju, plastičnu kirurgiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, ortopediju, medicinsku akupunkturu i nutricionizam. Naš medicinski tim čini preko 10 liječnika specijalista koji će vas voditi, ovisno o Vašem zdravstvenom stanju, prema poboljšanju zdravlja i vitalnosti, integrirajući najučinkovitije iz prirode i medicine s naglaskom na preventivnoj medicini i revitalizaciji. U srcu Dalmacije možete koristiti usluge vrsnih liječnika iz Zagreba poput specijalista ortopedije i traumatologije izv.prof.prim.dr.sc Tomislava Smoljanovića ili međunarodnog edukatora injektibilnih tretmana dr.sc. Marka Mance, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije. Našem timu se odnedavno pridružio i doktor medicine Vicko Tabain s internacionalnom diplomom u funkcionalnoj medicini i djelovanjem na relaciji Velika Britanija – Hrvatska.

MedSpa centar & Poliklinika Life_PR (12)
MedSpa centar & Poliklinika Life_PR (10)
MedSpa centar & Poliklinika Life_PR (11)

Anita Dujić postaje zaštitno lice novog zdravstvenog centra u Solinu

Anita, koja je poznata po svojoj ljubavi prema zdravom načinu života i brizi o vlastitom zdravlju, izrazila je svoje oduševljenje otvaranjem zdravstvenog centra u Solinu: Ponosna sam što mogu biti dio ove inicijative koja će promijeniti način na koji razmišljamo o zdravstvu. Centar nudi jedinstvenu kombinaciju kvalitete, stručnosti i humanosti koja će koristiti svima u našoj zajednici.

MedSpa centar & Poliklinika Life_PR (7)
MedSpa centar & Poliklinika Life_PR (8)

Posebna ponuda

Uživajte u pogodnostima koje vam MedSpa i Poliklinika Life nudi tijekom jesenskih i zimskim mjeseci i iskoristite posebne popuste na kozmetološke i estetske tretmane lica i tijela ili se pridružite nekom od aktualnih programa grupnih ili individualnih vježbi fizikalne terapije pod stručnim vodstvom specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije Marine Horvat.

Svi zainteresirani mogu posjetiti novi zdravstveni centar u Solinu na adresi Ivana Pavla II 11, 21210 Solin i zakazati svoj termin na 021 685 430. Za više informacija o MedSpa centru & Poliklinici Life posjetite njihovu službenu web-stranicu na www.medspalife.hr, a kako biste ostali u toku s novostima i aktualnostima poliklinike, možete zapratiti njihov Instagram profil.

Dodatne informacije

Adresa: Hotel President Solin, Ivana Pavla II 11, 21210 Solin
Telefon: +385 21 685 430
E-mail: spa@hotelpresident.hr
E.-mail: poliklinika@hotelpresident.hr

Foto: Instagram, PR

Učitati još
Zatvori