Melem intima – najnježniji proizvodi za intimnu njegu

Melem intima – najnježniji
proizvodi za intimnu njegu

melem_intima

Osjetljivo intimno područje, kako žena tako i muškaraca, zahtjeva posebnu njegu koja ne narušava osjetljivu mikrobiotu, ne isušuje delikatnu kožu, te ne izaziva iritacije prilikom svakodnevne higijene intimnog područja. Uzevši u obzir sva znanstvena saznanja, Melem je razvio inovativne, prirodne formulacije koje će u formi losiona za pranje i praktičnih vlažnih maramica pružiti najnježniju njegu osjetljivom intimnom području.

Nježni melem za intimno pranje

Nježna formulacija losiona za intimno pranje bez alkalnih sapuna prilagođena je svakodnevnoj njezi intimnog područja. Losion je obogaćen mliječnom kiselinom i inovativnim sastojkom s blagim antimikrobnim djelovanjem koji ne utječe na laktobacile iz prirodnog sastava vaginalne mikrobiote. Kompleks njegujućih ulja ricinusa, masline i marelice, uz dodatak glicerina, aloe vere i ksilitola, obnavlja i vlaži osjetljivu kožu te štiti hidrolipidni sloj. Blagog mirisa, novi Melem losion idealan je za higijenu intimnog područja žena i muškaraca.

Melem maramice – praktične za uporabu

Praktične za uporabu, Melem Intima maramice nježno će osvježiti intimno područje bez potrebe za ispiranjem. Formulacija bogata mliječnom kiselinom, njegujućim uljima i biljnim ekstraktima neće narušiti prirodnu ravnotežu intimnog područja, izazvati iritacije ili isušiti osjetljivu kožu. Dvadeset vlažnih maramica u pakiranju s poklopcem koji zadržava svježinu proizvoda, mogu vam biti uvijek pri ruci za najnježniju intimnu njegu, posebice tijekom putovanja ili zahtjevnog dnevnog rasporeda. Nove Melem Intima proizvode potražite u drogerijama i većim trgovinama.

Foto: PR

Preporuka

Zatvori