Pronašli smo način kako posjetiti sva cool zbivanja u prosincu i pritom izbjeći mamurluk
Pronašli smo način kako posjetiti sva cool zbivanja u prosincu i pritom izbjeći mamurluk

Pronašli smo način kako posjetiti sva cool zbivanja u prosincu i pritom izbjeći mamurluk

Stigao nam je kraj godine i mnogima omiljeni mjesec prosinac. Ovaj blještavi zimski mjesec krasi najtoplija predblagdanska atmosfera koja u naše živote unosi čaroliju. Kod prosinca obožavamo baš sve, od mirisa božićnih kolačića, tople čokolade i kuhanog vina, preko šljokica i svjetlucavih lampica, sve do brojnih proslava, partyja, zabavnih adventskih izlazaka i druženja.

Budući da u svim ovim prigodama volimo nazdraviti s prijateljima i kolegama, a dan poslije nas očekuju sve naše obaveze, pronašli smo način kako ostati ful svježi. Tajna je Myrkl, genijalni dodatak prehrani koji razgrađuje konzumirani alkohol i sprječava nastanak mamurluka, a može se nabaviti u svim boljim ljekarnama ili putem weba. Preporučamo Myrkl čak i ako ste odlučili popiti samo jedno piće – Myrkl stvarno radi razliku.

Myrkl
Myrkl

Zabava bez mamurluka

Umjerena konzumacija alkoholnih pića uz druženje, slavlje i blagdane u Hrvatskoj je dio lokalne kulture. Čudesni Myrkl omogućava da se idućeg dana nakon slavlja i konzumacije alkohola izbjegnu sve neželjene posljedice.

Bilo da idete na veliki božićni party ili kratki izlazak gdje ćete popiti samo jednu, dvije čaše alkoholnog pića, Myrkl je izvrsno rješenje kako biste sljedećeg dana mogli imati uobičajeno produktivan dan na poslu i u obiteljskim obavezama.

Myrkl je koristan za sve one koji vode aktivan život od kojeg ne mogu uzeti pauzu, poput poslovnih ljudi ili mladih roditelja. Prije adventskih izlazaka, božićnih partyja i drugih svečanih prigoda, jednostavno kupite Myrkl i popijete dvije tablete dva sata prije konzumacije alkohola.

Treba imati na umu da Myrkl nikada ne bi trebao biti izgovor za prekomjernu konzumaciju alkohola te da uvijek treba poštovati zakonske smjernice o konzumaciji alkohola.

Myrkl
Myrkl
Myrkl
Myrkl

Čudesni dodatak prehrani

Myrkl je jedini dodatak prehrani koji sadrži AB001™, prvu formulu koja je pokazala obećavajuće rezultate u učinkovitoj razgradnji alkohola u crijevima prije nego što dođe do jetre. Neovisna studija pokazala je da je AB001™ razgrađuje do 70% alkohola unutar 60 minuta (a 50% nakon 30 minuta) nakon konzumiranja.

AB001™ je mješavina bakterija visoke učinkovitosti (uglavnom Bacillus Subtilis & Bacillus Coagulans) obogaćenih L-cisteinom i vitaminom B12. Svi sastojci proizvoda priznati su kao sigurni prema europskim propisima od strane Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA).

Myrkl i AB001™ su rezultat 30-godišnjeg istraživanja i razvoja tvrtke De Faire Medical (DFM), švedske farmaceutske tvrtke koja je fokusirana na razvoj revolucionarnih dodataka prehrani. Više informacija možete pronaći na poveznici https://doclabor.hr/myrkl/.

Kako bi Myrkl djelovao, potrebno je uzeti dvije tablete prije konzumacije alkohola. Myrkl ne mogu konzumirati trudnice, dojilje ni mlađi od 18 godina.

Myrkl

Foto: PR

Učitati još
Zatvori