Nove ‘it’ jesenske nijanse oduševit će sve brinete

Nove ‘it’ jesenske nijanse
oduševit će sve brinete

milk tea
@lindsayphillipshair

Mnogi još uvijek uživaju u godišnjim odmorima, ljetu i svim ljepotama koje ono donosi, no modni i beauty svijet polako se okreće jeseni te novitetima i trendovima koji nas očekuju u hladnijoj sezoni. Jesen je uvijek posebo uzbudljiva, a kad je riječ o trendovima u svijetu ljepote, čekaju nas već poznati klasici, samo u novom, drukčijem i poboljšanom izdanju. Ovih smo dana pisali o tome kako će bob biti ‘it’ frizura i ove jeseni – bob je frizura koja nas prati kroz sva godišnja doba, a jedino što se mijenja su različite dužine i stiliziranje boba. Nakon što je ljeto obilježio french bob dužine do linije usana, ove jeseni na red dolazi dugački bob, long bob, dužine malo iznad ramena.

milk tea
@natihair

Kad govorimo o popularnim bojama kose, ove sezone među najpopularnijama nalazi se nijansa simpatičnog imena mlik tea. Riječ je zapravo o nekoliko različitih nijansi smeđe boje, odnosno nijansama koje su karakteristične za prijelaznu fazu iz smeđe u plave tonove ili obrnuto. Takve su nijanse posebno veliki hit u jesenskim danima, a sve brinete koje su poželjele promijeniti boju kose, a nisu spremne za radikalne promjene, nova će ‘it’ boja jednostavno oduševiti.

milk tea
@hairbyhannep

Ove nijanse ime su dobile po šalici čaja kojem se tradicionalno dodaje nekoliko kapljica mlijeka pa, samim time, ne može se točno specificirati o kojem je tonu riječ, već se radi o širokoj paleti različitih nijansi. Milk tea zapravo predstavlja savršenu ravnotežu hladnih i toplih nijansi, a velika prednost nove ‘it’ boje je ta što može funkcionirati i sa svijetlim tonovima, osobito onima koji su takvi i od sunca, a istovremeno se može “dodati” tamnosmeđoj boji, za one koji žele posvijetliti kosu.

milk tea
@ravissant_hairstudio

Paleta boja kod milk tea varira te ide sve od nježnih bež nijansi, preko boje karamele do tamnijih koje izgledaju odlično u kombinaciji s ombreom, a izvrsno će se uklopiti i ako ste se ove jeseni odlučili za popularni balayage.

milk tea
@cristencolorshair

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori