Matthew McConaughey održat će predavanje pod nazivom The Art of Livin’
Matthew McConaughey održat će predavanje pod nazivom The Art of Livin’

Matthew McConaughey održat će predavanje pod
nazivom The Art of Livin’

Ukoliko ste oduvijek vjerovali da je Hollywood tamo negjde daleko i da nikad nećete imati priliku približiti mu se, onda je to razlog više da u kalendar upišete datum 24. travnja – kada će oskarovac, Matthew McConaughey, održati besplatno predavanje pod nazivom  The Art of Livin’.

Iako možemo reći da smo se zasitili popularne psihologije, ipak, kada poziv stigne osobno od strane oskarovca i legende kao sto je Matthew McConaughey, onda bookiramo mjesto na predavanju bez puno pitanja, jer ovu once in a lifetime priliku ne želimo propustiti.

 

Ovo nije prvi put da će oskarovac održati predavanje na temu umjetnosti življenja. Sjetimo se samo njegovog čuvenog govora kada je po prvi put podijelio s publikom pet životnih pravila. Također, snažnim motivacijaskim govorom istupio je u javnost i nakon nedavnog masovnog masakra u američkim školama. Tada je apelirao da se u SAD-u uvede zabrana korištenja oružja.

Međutim, kada se holivudski glumac i dobitnik Oscara, na samom početku pandemije okrenuo motivacijskim govorima, javnost je bila poprilično skeptična. Ipak, brzo su zavoljeli njegove savjete za bolji i sretniji život. Danas su njegovi govori izuzetno popularni na YouTube-u gdje imaju i po desetke milijuna pregleda. Najčešće se bavi temama koje su vezane za manjak produktivnosti i nedostatak motivacije.

Matthew McConaughey, profimedia

The Art of Livin’

Ovoga puta, online predavanjem pod nazivom The Art of Livin’ koje će se održati 24. travnja najavljuje „priliku da podvučete crtu u svom životu te da posljednje tri godine ostavite iza sebe i da oblikujete svoj život sa povjerenjem, radošću i malo više odmetničke logike“. Nama ovaj poziv zvuči kao sjajna prilika da vidimo i čujemo oskarovca uživo. Tamo gdje se dijele life hack savjeti – uvijek smo prvi u redu.

U izrazito intimnom razgovoru sa McConaugheyem imat ćemo priliku naučiti kako da „savladamo prostor između mjesta gdje se trenutno nalazimo u životu i gdje želimo biti“. U trosatnom predavanju, na sceni će mu se pridružiti i motivacijski govornik Tony Robbins, Marie Forleo i Dean Graziosi.

Matthew McConaughey, profimedia

Prijave za besplatno predavanje su otvorene. Broj mjesta je ograničen pa predlažemo da što prije pristupite web stranici The Art of Livin’. te rezervirate svoje mjesto na vrijeme.

 

Članak preuzet s journal.rs

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori