Upoznajte hrvatski brend maski za lice s filterom

Upoznajte hrvatski brend maski za
lice s filterom

Moda uvijek nađe način da naše osnovne elemente garderobe pretvori u statement komade. Isto se dogodilo i s maskama za lice. Iako i dalje osjećamo da su neobičan dodatak našoj svakodnevnoj rutini, odabirom pravog dizajna i boje to može biti potpuno novi oblik samoizražavanja. Kako maske za lice brzo postaju dio naše svakodnevne rutine i zdravstvene kulture, mnogi od nas odlučuju kroz njih prikazati svoj individualni stil.

Mask in Mask

Medikor, poznata hrvatska tvrtka koja već 25 godina na tržište donosi razne uređaje za zdravlje i well-being, vodila se s tom mišlju stvarajući novi inovativni koncept višekratne maske s filterom ‘Mask in Mask’. ‘Mask in Mask’ maska s filterom objedinjuje upravo ono što je bitno – zaštitu, udobnost, praktičnost i lijep izgled.

U ponudi su dostupne maske u tri različite veličine – za odrasle, tinejdžere i djecu, te trideset različitih uzoraka koje lako možete uskladiti sa svojim dnevnim outfitom. Osim prekrasnih maski od najnježnijeg pamuka, ‘Mask in Mask’ u ponudi ima i maske od 100% svile za posebno osjetljivu kožu. 

‘Mask in Mask’ tehnologija

Mask in Mask

Maske i filter ‘Mask in Mask’ brenda se izrađuju s puno pažnje i uz poštivanje visokih standarda izrade. U proizvodnji sudjeluje čak 5 hrvatskih tvornica, te je ovo u potpunosti hrvatski proizvod.  Svaka maska dolazi u paketu s troslojnim, vodonepropusnim filterom. One imaju unutarnji džep za filter, kao i držače filtera koji osiguravaju pravilno postavljanje. Pamučni ili svileni sloj vanjske maske i visoko kvalitetni filter funkcioniraju poput mehaničke barijere za bakterije i čestice, prašinu iz zraka i štite od propuštanja kapljica. Maska je višekratna i periva, dok je filter zamjenjiv. Umetanjem troslojnog filtera u dvoslojnu masku, ona postaje peteroslojna. No, zahvaljujući odabiru materijala istovremeno je vrlo ugodna za nošenje i ne otežava disanje.

Filter u maski čini razliku

Mask in Mask

Jedinstveni, troslojni zamjenjivi filter s učinkovitosti filtracije bakterija od 97% te učinkovitosti filtracije čestica od 99,45% glavna je posebnost ove maske. Zbog vodoodbojnosti, svojstva odbijanja vode s površine, filter smanjuje prijenos kapljica i aerosola iz okoline prema korisniku i obrnuto. Filter se može koristiti do čak 30 dana uz redovito održavanje nakon čega ga je potrebno zamijeniti novim.

Mask in Mask

Svilene maske za lice s filterom

Nošenje maske može imati i neželjene nuspojave na vašoj koži. Ako ste primijetili nekoliko prištića na određenim područjima (na nosu, obrazima i bradi), možda doživljavate ono što dermatolozi nazivaju “maskne” – akne uzrokovane nošenjem zaštitne maske na licu.

Mask in Mask

Zašto odabrati 100% svilenu masku?

Nažalost, svakodnevna primjena maski ostavlja trag na nježnoj koži lica, bilo da je riječ o “masknama”, suhoći, pojavi iritacija ili ljuštenju. Maske stvaraju konstantno trenje o površinu kože što u konačnici narušava njezinu zaštitnu barijeru. Uz to, bakterije se lakše množe u vlažnom okruženju, čime se pogoršavaju upale te kasnije nastaju mrlje na koži. Za najnježniji dodir na licu odaberite svilenu masku! Svila je hladna i prozračna, blaga prema koži. Uzrokuje minimalno trenja u odnosu na bilo koje druge tkanine, što pomaže u sprječavanju isušivanja kože na obrazima i nosu, kao i začepljivanje pora.

Mask in Mask

Premium ‘Mask in Mask’ svilena maska za lice s filterom

Luksuzna maska izrađena od prekrasno meke svile koja je nježna prema licu i blaga prema koži. Idealan je izbor za osjetljivu kožu lica. Svila održava kožu vlažnom te smanjuje pojavu akni i osipa koji mogu biti uzrokovani maskama. Umetanjem troslojnog filtera koji dolazi u paketu ona postaje peteroslojna. Zbog prozračnosti materijala te kvalitete filtera vrlo se lako diše kroz nju.

Uz premium svilene maske ‘Mask in Mask’ u svojoj ponudi ima i 100% pamučne stylish maske. Sve tkanine od kojih su izrađeni, ‘Mask in Mask’ proizvodi imaju oznaku OEKO-TEX® standard 100, a maske su certificirane od strane Nastavnog zavoda za javno zdravstvo.

Torbice za masku

Mask in Mask

Dodaci posebno dizajnirani za maske, poput torbica za masku s pretincem za čistu i korištenu masku te malom bočicom za dezinficijens, dati će korištenju maske jednu potpuno novu dimenziju i pokazati nam kako nešto, što je do jučer bilo neobično, jednostavno možemo uklopiti u svoju dnevnu rutinu i svakodnevnu zdravstvenu kulturu.

Mask in Mask

‘Mask in Mask’ maske za lice s filterom, paketi filtera i torbice za maske dostupni su putem web shopa, u Medikor specijaliziranoj prodavaonici Tratinska 58, Zagreb, te u ljekarnama diljem Hrvatske.

Pratite ‘Mask in Mask’ na njihovom FacebookuInstagramu te YouTube kanalu.

Foto: PR

Preporuka

Zatvori