Mango ima fora maske za lice koje vam neće biti tako mrske

Mango ima fora maske za lice koje vam
neće biti tako mrske

Pola godine nakon što smo se prvi put susreli s koronavirusom, zaštitne maske za lice postale su naša svakodnevica. Nema sumnje da su trenutno jedan od najprodavanijih artikala, a iako se najčešće kupuju medicinske maske kakve se mogu nabaviti u ljekarnama, sve više počinjemo viđati alternative ovim uobičajenim maskicama.

Pamučne i platnene maske koje su perive i nosive više puta, tako su postale favorit, te ih proizvode i mnogi domaći brendovi. O njima smo vam već pisali ovdje, a zaintrigiralo nas je vidjeti da se u biznis s maskama bacio i poznati španjolski high street brend Mango. U njegovom webshopu ćete pronaći jednu sasvim novu kategoriju proizvoda koja se zove Maske za lice.

Mango maske za lice

Brend je osmislio nekoliko modela maski u niz različitih boja i printeva, a opisuje ih kao višekratne i homologirane. Mango maske za lice prodaju se u kompletu od 2 komada i cijena im iznosi 79.90 kuna. Na webu još pišu kako je ove modele ‘odobrio AITEX u skladu s CWA 17553:2020’, iako se istovremeno također napominje kako nisu prikladne za medicinsku i kiruršku upotrebu. Izdržat će 5 pranja, a ako tražite neku alternativu klasičnim ljekarničkim maskama ove će vam biti favorit.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori