Tri skincare brenda u koja se isplati uložiti malo više

Tri skincare brenda u koja se
isplati uložiti malo više

Bez obzira na to tražite li svojstva zaglađivanja, hidratacije ili pružanja sjaja vašoj koži, nije lako pronaći savršene skincare proizvode koji odgovaraju vašim potrebama. Pored velikog broja krema, seruma i ulja među kojima možete birati, izbor u najmanju ruku može biti kompliciran. Zbog toga će mnogi od nas najčešće odabrati formulu na temelju toga koju od njih si u tom trenutku možemo priuštiti. Iako postoji bezbroj cijenom pristupačnih proizvoda za njegu kože, koje vole koristiti i mnogi beauty entuzijasti, kao i celebovi, to ne znači da biste trebali zanemariti njegu kože koja se nalazi na onoj luksuznijoj strani spektra.

Trošenje svog teško zarađenog novca na luksuzne proizvode za njegu kože ne shvaćamo olako. No, ponekad najbolju kvalitetu uistinu možemo dobiti samo ulaganjem. Mnogi luksuzni proizvodi za njegu kože obećavaju trenutne rezultate. Naravno, neki ne ispunjavaju to obećanje, ali drugi su poput prave revolucije u njezi kože. Bez obzira na to želite li poboljšati svoju postojeću rutinu ili samo želite provjeriti je li kultni proizvod o kojem već godinama čitate zaista vrijedan hypea, u nastavku doznajte u koja tri skincare brenda se isplati uložiti malo više.

Luksuzni proizvodi za njegu kože u koje se isplati uložiti

Augustinus Bader

Ova se kolekcija za njegu kože kreirala tijekom razdoblja od 30 godina, a to je nedvojbeno bilo kvalitetno uloženo vrijeme. Revolucionarna njega kože Augustinusa Badera koristi jedinstveni, patentirani kompleks Trigger Factor (TFC8). On pomaže vidljivom smanjenju linija i bora, kao i umanjivanju štete uzrokovane okolišem. Victoria Beckham samo je jedna u nizu onih koji obožavaju proizvode ovog brenda, a svi znamo koliko nježno i mladoliko izgleda njezina koža.

Chantecaille

Iako su prirodni skincare proizvodi trenutno u trendu, Sylvie Chantecaille prepoznala je potencijal biljnih sastojaka prije više od dvadeset godina. Tada je ta ideja bila puno manje uobičajena. Ona je osnovala tvrtku koja je iskoristila biljke, cvijeće i revolucionarnu znanost prilikom kreiranja svojih proizvoda za njegu kože s visokim učinkom. Danas je Chantecaille obiteljska, neovisna tvrtka. Zalaže se za zdrave i clean kozmetičke proizvode, kao i za zaštitu planete te životinja.

La Mer

Nijedan popis luksuznih proizvoda za njegu kože ne bi bio potpun bez La Mera. Priča o podrijetlu ovog beauty brenda uistinu je legendarna. Ovaj brend je u početku razvio znanstvenik Max Huber. Bio je posebno namijenjen liječenju opeklina dobivenih povodom laboratorijskih nesreća. La Merova kultna formula hidratantne kreme s morskim algama čini jedan od najpoznatijih proizvoda na beauty sceni. Među svoje obožavatelje ubraja brojne poznate osobe s A liste pa se danas asortiman proširio i na serume, balzame i te druge proizvode za njegu tijela. Svi ovi proizvodi redom donose impresivne rezultate.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori