Recenzija: Isprobale smo novu L’Oreal Paris maskaru koja je zavladala društvenim mrežama

Recenzija: Isprobale smo novu L’Oreal Paris maskaru koja je zavladala društvenim mrežama

Tijekom posljednjih godinu dana maskara je postala pravi must-have proizvod. Pogotovo otkad su ruževi pali u drugi plan, fokus nam se u potpunosti prebacio na oči. U tom duhu beauty brendovi kreiraju formule za maskare koje su bolje nego ikad. Tako je nastala i najnovija L’Oréal Paris Air Volume Mega maskara koju već obožavaju beauty entuzijastice diljem svijeta. Njihove pozitivne dojmove možete vidjeti i na društvenim mrežama u viralnom Bare vs. Air izazovu. Formula ove maskare u paru s inovativnom četkicom podiže trepavice i pruža im dozu volumena bez osjećaja težine i grudanja. Transformacije trepavica koje nastaju tijekom Bare vs. Air izazova inspirirale su nas na to da ju i same isprobamo. U nastavku možete otkriti sve detalje o L’Oréal Paris Air Volume Mega maskari koja je definitivno zaradila mjesto i u našim make up torbicama.

Što L’Oreal Paris kaže o svojoj novoj Air Volume Mega maskari?

Uz L’Oreal Paris Air Volume Mega maskaru postiže se volumen koji pomiče granice. Tijekom testiranja ove maskare, čak 84 posto žena je reklo da je lagana poput zraka na trepavicama. Sve to zahvaljujući njezinoj jedinstvenoj formuli i najnovijoj četkici koje u paru čine sve kako bi vam omogućile postizanje željenog looka.

Jedinstvena formula, pakiranje i četkica

Formula L’Oréal Paris Air Volume Mega maskare stvara efekt veće gustoće i volumena, i to sve bez osjećaja težine. Ključ postizanja mega volumena je u novoj formuli i četkici s dva tipa vlakana – dužim i kraćim – za praktično i jednostavno nanošenje. Jedinstvena četkica s lakoćom odvaja i obuhvaća svaku trepavicu od korijena do vrhova, za postizanje ultimativne gustoće. Kratka vlakna olakšavaju zahvaćanje i onih najkraćih trepavica. Uz to, one hvataju trepavice od samog korijena, dok duža vlakna ravnomjerno doziraju intenzivno crnu formulu na ostatak trepavica. Ružičasto metalno pakiranje, koje je u obliku balona, svojim dizajnom asocira na volumen koji ova maskara pruža bez otežavanja.

Kako se pravilno nanosi Air Volume Mega maskara?

Da biste povećali volumen svojih trepavica i postigli puni efekt volumena bez otežavanja koji vam ova maskara može pružiti, najbolje bi bilo da započnete s potpuno čistom podlogom. Upotrijebite malo micelarne vode kako biste uklonili bilo kakav ostatak make upa ili skincare proizvoda s trepavica, a zatim uzmete četkicu maskare i prislonite ju uz sami korijen trepavica. Pomičite četkicu lijevo-desno dok ju povlačite po trepavicama kako biste u potpunosti premazali svaku od njih. Nanesite jedan sloj za trenutno postizanje looka prirodno punijih trepavica ili dva za mega volumen.

Koji su naši dojmovi?

Formula L’Oréal Paris Air Volume Mega maskare nije pregusta ni previše tekuća, vrlo je lagana i intenzivne je crne boje. Jednom kad se osuši na vašim trepavicama, možete biti sigurni da se ona neće razmazati, ljuštiti niti grudati. Najbolje i najljepše rezultate postigle smo uz dva sloja maskare, ali ako poželite postići još intenzivniji i upečatljiviji efekt volumena, ovu maskaru definitivno možete nadograditi s još slojeva bez onog neuglednog ‘spider’ efekta. Ona se prilično lako nanosi i uistinu produžuje trepavice te povećava njihov volumen s lakoćom. Uopće ne ostavlja grudice i, ono što nam se najviše svidjelo, ne ostavlja osjećaj težine na trepavicama. Naime, nakon što ju nanesete, možete zaboraviti na to da nosite maskaru koliko je lagana.

Ona uspješno i uvija trepavice te ih drži uvinutima kroz cijeli dan. S obzirom na to da je četkica puna sitnih, kratkih vlakana, vrlo je lako pokupiti puno proizvoda iz pakiranja. U početku smo mislile da bi to moglo značiti da su mrlje prilikom nanošenja neizbježne, ali naše iskustvo je bilo potpuno suprotno. Sitna vlakna zapravo olakšavaju nanošenje maskare na svaku pojedinačnu trepavicu i obavijaju ih intenzivno crnom formulom. Ova maskara je uspješno uvinula trepavice čak i onima kojima su one inače u potpunosti spuštene i ravne. Isto tako, ova maskara uvija trepavice bez otežavanja. I same možemo potvrditi da nam se trepavice nisu spustile do podneva, već su ostale postojane kroz cijeli dan.

L’Oreal Paris Air Volume Mega maskara uistinu ima formulu koja je lagana poput pera i ne opterećuje trepavice tijekom dana. Nakon što smo ju isprobale i vidjele rezultate, ova maskara je postala jedan od naših favorita za svakodnevnu upotrebu i definitivno će ostati dio stalne postave u našim make up torbicama.

Foto: Sanja Tušek (Instagram)

Učitati još
Zatvori