Prekrasni lakovi za nokte s potpisom “it” Parižanke

Prekrasni lakovi za nokte s potpisom
“it” Parižanke

Le Vernis de Rouje

Nešto više od dvije godine bile su potrebne da brend Rouje postane jedan od najpopularnijih brendova kojeg cure na Instagramu obožavaju. Iza njega stoji Jeanne Damas, Parižanka u čiji smo se stil zaljubili na prvu jer je istovremeno ležerna i chic, a zbog njega je i vrlo brzo postala street style zvijezda. Jeanne ima jedan od najljepših i najinspirativnijih komade, a slične je komade odlučila i ponuditi tržištu osnovavši brend Rouje. Nakon modne kolekcije, došao je na red i make up, a posljednje što je dodala u liniju šminke su lakovi za nokte Le Vernis de Rouje

Lakovi u luksuznoj retro bočici

Le Vernis de Rouje

Rouje kaže kako su Parižanke chic od glave do pete pa samim time moraju imati i chic lak za nokte. Ovaj s potpisom Jeanne Damas dolazi u luksuznoj retro bočici pod imenom Le Vernis de Rouje. Dostupan je u četiri osnovne nijanse: svijetlo crvenoj Effrontée, bordo Insolente, koraljnojBoheme i biserno-bijeloj Nostalgique, a cijena jedne bočice je 25 dolara.

Lakovi za nokte za svaku prigodu

Le Vernis de Rouje

Za Effrontée kažu kako je riječ o klasičnoj crvenoj nijansi koja se može nositi s klasičnim traperom i romantičnim bluzama. Koraljnu Boheme Jeanne je kreirala za ljetne dane, dok je Insolente stvoren i za dan i za noć. Nostalgique ima sjajan finish pa je idealan za sve obožavatelje nude lakova koji žele napraviti mali odmak od klasike.

Foto: Rouje

Učitati još
Zatvori