Maska za njegu lica koja liječi suhu i reaktivnu kožu za samo tjedan dana

Maska za njegu lica koja liječi suhu i
reaktivnu kožu za samo tjedan dana

Tijekom zime i kad smo izloženi neuobičajenoj količini stresa, koža može postati poprilično suha. Kad je suha, nevjerojatno je osjetljiva na doslovno sve. Hladan vjetar, vrući tuš, određeni aktivni sastojci, deterdženti, sve su to sastojci na koje koža može negativno reagirati. Redovito korištenje proizvoda obogaćenih blagotvornim sastojcima može u potpunosti transformirati suhu kožu u njezinu sjajniju i mekaniju verziju. U posljednje vrijeme je toliko velik broj ljudi otkrio čaroliju Korres Hydra-Biome Probiotic Superdose maske za njegu lica da je bila u potpunosti rasprodana. Ona je obogaćena grčkim jogurtom, a obnavlja kožu lica već unutar tjedan dana, stoga može biti odličan dodatak vašoj beauty rutini. Korres maska za njegu lica umiruje i hidratizira kožu te stvara trajnu barijeru koja štiti kožu u svakom trenutku, svakog dana.

Korres maska za njegu lica sadrži brojne blagotvorne sastojke

Tekstura maske je kremasta i lagana, poput šlaga, te sadrži pravi grčki jogurt. To znači da je prepuna probiotika i proteina za smirivanje, njegu i obnavljanje kože. Također, ona sadrži i hijaluronsku kiselinu koja je izvrsna za hidrataciju. Prema riječima brenda, gotovo 100 posto korisnika primijetilo je da im je koža hidratizirana i sjajnija već nakon prve upotrebe.

Postoji više različitih načina na koje se može koristiti ova maska, ovisno o vrsti problema koji želite izliječiti. Masku možete nanijeti ujutro, nakon čišćenja lica, i isprati ju nakon 10-15 minuta kako biste kožu nahranili i pripremili za dan pred vama. Također, možete prije spavanja na lice nanijeti tanki sloj maske koju možete pomiješati i s vašim omiljenim uljem za lice kako bi vam hranila kožu dok spavate. Beauty entuzijastice diljem svijeta ostavljaju pozitivne recenzije i ističu da je ovo njihov go-to proizvod već godinama. Ako je vašoj koži potrebno hidratantno i umirujuće pojačanje, zasigurno ćete poželjeti isprobati Korres Hydra-Biome Probiotic Superdose masku za lice. Samo ju ubacite u svoju beauty rutinu i gledajte kako vam se koža transformira pred očima.

Korres Hydra – Biome Probiotic Superdose masku za njegu lica možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori