Pet najboljih korektora za prekrivanje tamnih podočnjaka

Pet najboljih korektora za
prekrivanje tamnih podočnjaka

@jessicaclements

Užurbani životni stil i manjak sna itekako se mogu odraziti i na našem licu, a najbolji pokazatelj umora i neispavanosti često su upravo podočnjaci. Srećom, za to ima “lijeka”, a čarobni štapić je korektor za podočnjake, neizostavan dio svake kozmetičke torbice. Nikad se nije bilo jednostavnije riješiti podočnjaka, a to je moguće već u nekoliko koraka.

Prekriva tragove neprospavane noći

Naravno, prije svega potrebno se umiti hladnom vodom kako biste se osvježili, a zatim na red dolazi krema za područje oko očiju. Naime, svima nam je želja prekriti podočnjake “na van”, no pritom ne treba zaboraviti da kožu treba hidratizirati i njegovati, a samim time spriječiti pojavu bora, kao i njezino starenje.

@lucywilliams02

Nakon tog na red dolazi kozmetički proizvod za kojeg mnoge beauty ljubiteljice kažu da jednostavno ne mogu – korektor! On će uspješno sakriti sve tragove umora ili neprospavane noći, ali i osvježiti cjelokupni look. Stoga, kad birate korektor, obratite pozornost na dvije stvari. Kako bi prekrivenost bila dobra, odaberite one s jačim pigmentom. Drugo, ali ne i manje važno, obratite pozornost na sastav korektora te na to ima li formula hranjiva svojstva. Korektori koji dolaze u laganoj tekućoj teksturi odlični su za različite tipove kože jer će prekriti tamne krugove, ali i osvježiti kožu. Izabrali smo pet korektora koji će savršeno odraditi svoj posao!

Borjouis Healthy Mix

Bourjois Healthy Mix

NYX HD Photo Concealer Wand

Hi Definition Photo Concealer Wand

Catrice Camouflage Liquid

Catrice Camouflage

Dior Diorskin Forever Undercover

Dior Diorskin Forever Undercover

Clinique Line Smoothing Concealer

Clinique Line Smoothing Concealer

Foto: Instagram, Notino, NYX Cosmetics

Učitati još
Zatvori