Koje su točno proizvode zvijezde koristile na crvenom tepihu Oscara?

Koje su točno proizvode zvijezde
koristile na crvenom tepihu Oscara?

Jučer se održao Oscar, prestižna nagrada Akademije znanosti i umjetnosti, u Dolby Theatre u Los Angelesu. Na crvenom tepihu zasjala je crème de la crème svijeta filma. Kad pričamo o crvenom tepihu ne smijemo zaboraviti na cijeli tim ljudi koji se brine da zvijezde izgledaju besprijekorno; šminkeri, frizeri, stilisti, kozmetičari… U nastavku vam donosimo točne proizvode koje su dame koristile na ovogodišnjim dodjelama Oscara.

Make up artistica Lucy Boynton inspiraciju za make up look pronašla je u starinskim Chanel beauty posterima. Za pripremu kože prije šminke koristila je brend Weleda. Lucy je imala upečatljive velike crne trepavice, a usne je naglasila klasičnim crvenim ružem. Baker je koristila Rouge Allure Velvet u nijansi 357 Camelia Rouge, a rumenilo u nijansi Rose Pétillant. Za prirodni i svježi izgled lica puder Ultra le teint velvet Matte je pomiješala s kremom Weleda Skin Food, a na kapke je stavljala Weleda skin Food Lip Butter.

Margot Robbie se također odlučila na klasični crveni ruž. Make up artistica iza njezinog looka je Pati Dubroff. Pati je htjela postići cool izgled legendarnih modela iz 90-ih godina kao Claudia Schiffer ili Christy Turlington. Bazu šminke je zadržala jednostavnom jer je cijeli fokus htjela na crvenim usnama s plavim podtonom. Kao bazu na usnama koristila je Chanel Rouge Allure Liquid Powder u nijansi 956 Invincible, a ruž je Chanel Rouge Allure Velvet Extreme u nijansi Ideal.

Mario Dedivanović, poznatiji kao Makeup By Mario, je make up artist iza looka Salme Hayek. Mario je u potpunosti za look koristio YSL šminku. Selma je imala zemljane tonove na očima, a usne se odlučila za nježno rozi ruž. Ruž je Rouge Pur Couture The Slim Matte Lipstick u nijansi 8 Contrary Fuchsia.

Gal Gadot je ambasadorica brenda Revlon pa je brend korišten za cijeli look. I Gadot je odabrala crveni ruž, ali s narančastim podtonom. Gadot je na svom Instagramu napisala da joj je inspiracija bila glumica Audery Hepburn. Ruž je Revlon matte ruž u nijansi 053 So Lit.

Tekst: Lea Jajaš

Photo: Instagram

Učitati još
Zatvori