Ekskluzivno mjesto za premium smile makeover u Zagrebu
Ekskluzivno mjesto za premium smile makeover u Zagrebu

Ekskluzivno mjesto za premium
smile makeover u Zagrebu

Ugledni zagrebački estetski stomatolog dr. Berislav Mostarac i njegov tim zaslužni su što je i Zagreb postao destinacija koja će privlačiti svjetsku klijentelu kada je smile makeover u pitanju. Nakon 15 godina postojanja klinike Dental centar Mostarac vrhunska dentalna usluga je proširena luksuznom klinikom Premium smile za one najzahtjevnije. Premium smile je jedinstvena klinika u ovom dijelu Europe specijalizirana isključivo za smile makeover, a dizajn samog interijera klinike potpisuje „rising star“ dizajnerica Lana Banely.

Jedan od najcjenjenijih stručnjaka za smile makeover u jugoistočnoj Europi, dr. Berislav Mostarac je perfekcionist koji je pod geslom „Dobro nije dovoljno dobro“ uljepšao lica mnogih pacijenata sa svih kontinenata. Među prvima u Hrvatskoj uveo je praksu „smile designa“ prilikom izrade novog osmijeha. Posebnost smile design koncepta je u tome što pacijent može prije same ugradnje novog osmijeha (krunica ili ljuskica) vidjeti digitalnu simulaciju novog osmijeha te isprobati testni osmijeh na svom licu. Značajnim ulaganjem u digitalnu tehnologiju i edukaciju kod najboljih svjetskih stručnjaka koji su inovirali upravo te protokole, dr. Berislav Mostarac stekao je takvu reputaciju stručnjaka u smile makeoveru da njegovi pacijenti dolaze u Zagreb iz svih dijelova svijeta.

Dr. Mostarac, kome biste Vi povjerili svoj smile makeover?   

Bez razmišljanja Dr. Duvalu, jednom od najpoznatijih svjetskih stomatologa koji ima kliniku u Dubaiju i čije terapije koštaju oko 100.000 eura. Obzirom da mi nudimo vrhunsku kvalitetu po puno povoljnijim cijenama, odlučio bih sačuvati 80-ak tisuća eura i smile makeover povjerio svojim suradnicima.

Po čemu je klinika Premium smile posebna?

Posebni smo po fokusu na jednog pacijenta kako bi on dobio maksimalno kvalitetnu uslugu. Po posvećenosti najsitnijim detaljima osmijeha. Posebnost je i to što jedan doktor može napraviti kompletan makeover uključujući mikrokirurgiju zubnog mesa, izradu prekrasnih ljuskica, a ako je potrebno može i izravnati zube ortodontskom terapijom ili ugraditi zubne implantate. Na taj način nema „pokvarenih telefona“ između više specijalista, nego za sve odgovara jedna osoba (vlasnik). Jedinstven je i koncept da u klinici naš pacijent neće sresti druge pacijente, tako da je osigurana potpuna privatnost. Kompletan prostor od 80-ak kvadrata  je posebno osmišljena i do posljednjeg detalja razrađena dizajnerska cjelina za tretman samo jedne osobe – VIP pristup u svakom smislu. Jedan pacijent, jedan doktor, jedan osmijeh.

I uistinu, upravo je to dojam koji smo dobili kada smo posjetili ovu kliniku. Ovaj novi prostor pravo je remek djelo u kojemu prevladava svježina i prozračnost bijele boje s ponekim zlatnim detaljima. Tom kombinacijom postigao se vizual koji je sinonim za eleganciju, suvremenost i luksuz koji prevladavaju na svakom koraku te u svakom detalju. Ljubazan i elegantan tim samo stavljaju točku na i ovom jedinstvenom prostoru.

Obzirom na to da je dr. Berislavu Mostarcu od iznimne važnosti unikatnost svakog novog osmijeha, tako se i za kliniku Premium smile radio posebno osmišljeni i dizajnirani namještaj od prvoklasnih materijala. Vodilo se računa o tome da baš svaki kutak bude fotogeničan, kao što osmijeh njegovih pacijenata treba biti fotogeničan iz svakog kuta. Tako se cijelim prostorom protežu  zrcala koja još naglašavaju ljepotu i eleganciju.

Ovaj ekskluzivan prostor s potpisom ima sve što je potrebno za realizaciju novog osmijeha s potpisom. U njega je uloženo puno izvrsnih dizajnerskih ideja kako bi se klijenti osjećali privilegirano i jedinstveno.

„Ako želite izgraditi profesionalne i osobne odnose, pobjednički osmijeh je ključan“, dodaje dr. Mostarac. Američka akademija za estetsku stomatologiju (AACD) provela je istraživanje koje je pokazalo da gotovo tri četvrtine nas (točnije 73%) doživljava nekoga s lijepim osmijehom pouzdanijim od nekoga tko ga nema. To je značajna razlika, a gotovo polovica nas ( 50%) rekla je da je osmijeh najupečatljivije obilježje koje smo zapamtili kada smo se s nekim prvi put susreli – više od onoga što su govorili ili nosili na sebi. Dobro došli u kliniku Premium smile gdje nikada nećete sresti druge ljude i gdje će se jedan doktor (vlasnik) u potpunosti posvetiti Vama i Vašem osmijehu!“

Foto: PR

Učitati još
Zatvori