Treninzi i plan prehrane koji će vam pomoći da izgledate odlično, a osjećate se još bolje

Treninzi i plan prehrane koji će vam pomoći da izgledate odlično, a osjećate se još bolje

KICK OFF – plan vježbanja i prehrane

KICK OFF nije još jedan u nizu fitness izazova koji obećavaju čuda do ljeta, već program kojem je cilj razumijevanje prehrane, sastava hrane i važnosti svakog pokreta.

Riječ je o jedinstvenom jednomjesečnom planu i programu vježbanja i prehrane koji je kreiran od strane Marite Ukić (Fit treat), fitness trenerice i doktorandice na Kineziološkom fakultetu te kreativke i zaljubljenice u prirodnu i cjelovitu hranu, food blogerice Doris Valković (Foodoris).

Treninzi su usmjereni na razvoj mobilnosti, snage i izdražljivosti, a recepti i jelovnik su temeljeni na njima. Svi sastojci su biljnog porijekla te su pregledani i odobreni od strane nutricionistkinje. “Cilj ovog programa je usvajanje održivih zdravih navika. Želimo programom potaknuti na vježbanje, brigu o tijelu i promišljanje o hrani koju unosimo u svoje tijelo”, poručuju Marita i Doris.

Kupnjom programa KICK OFF dobivate:

  • Preko 90 plant based recepata, odnosno svakodnevne prijedloge doručka, ručka, večere i međuobroka
  • 18 različitih video treninga
  • Pristup zatvorenoj grupi za podršku i odgovore na sva pitanja
  • S obzirom na Vaš cilj (gubitak masne mase, održavanje težine ili dobitak težine) i Vaše mogućnosti, savjetovat ćemo Vas kako bi plan u potpunosti prilagodili sebi.
  • Interaktivni PDF dokument koji ostaje u Vašem trajnom vlasništvu
  • Prvih 50 kupaca dobiva i ekskluzivne popuste za kupnju kod Nature’s finest i Melon&Lime

Izazovni treninzi

Video treninzi su snimani u cijelosti, što znači da se dobiva potpuna izvedba vježbe demonstrirane od strane trenerice Marite. Za treninge je potrebna minimalna oprema, no ako nešto nemate kod kuće, u programu ćete pronaći zamjenu za svaki rekvizit koji se koristi, tako da možete vježbati kada god i gdje god.

Prikazane su lakše i teže varijante svake vježbe i objašnjene su najčešće greške, kao i svrha svake vježbe. Poanta je da se educirate, da naučite pravilno i svjesno izvoditi vježbe te upoznate mogućnosti svog tijela. No, nemojte brinuti, treninzi su izazovni i sigurno će vam pomoći kako bi izgledali odlično, a osjećali se još bolje. 

Plan prehrane

Podjednako bitna stavka ovog programa su i recepti, odnosno plan prehrane za četiri tjedana. Recepti su osmišljeni na temelju treninga kako bi vas hrana koju tog dana unesete podržala u ostvarenju ciljeva, ali i olakšala izvođenje.

Sve recepte i plan prehrane pregledala je i odobrila nutricionistkinja, što znači da ćete zadovoljiti sve makronutrijente pridržavajući se ovog plana. Recepti i fotografije su autorsko djelo Doris (Foodoris) i svi su prošli test okusa. Za kraj, kao nagradu za trud, pronaći ćete i recept za ukusnu slasticu. 

Kako funkcionira KICK OFF program?

“Tijekom programa uvijek nas možete kontaktirati u privatnom Instagram profilu i Facebook grupi gdje ćemo Vam pružati potporu, davati odgovore i rješavati nedoumice. Također, sva pitanja možete uputiti i na našu e-mail adresu plan.kickoff@gmail.com. Cijeli program osmišljen je na interaktivnom pdf dokumentu gdje ćete dobiti tablice za četiri tjedna, unutar kojih će pisati popis jela za određeni dan i trening. Klikom ćete otputovati do recepta i treninga i tako vrlo jednostavno pronaći sve što Vam je potrebno za određeni dan. PDF Vam ostaje u trajnom vlasništvu te ga možete koristiti koliko god puta želite”, poručuju Marita i Doris.

Plan i program vježbanja i prehrane namijenjen je svima koji nemaju zdravstvenih poteškoća te su željni usvojiti dugoročne i održive zdrave navike. Cijena programa iznosi 450 kn za kupnju u prvom tjednu od puštanja programa, odnosno do 14.6. Nakon 14.6. cijena iznosi 550 kn.

Kupnju možete izvršiti na web stranicama: foodoris.com i fittreat.org.

Za više informacija posjetite web stranice ili Instagram/Facebook profile: Foodoris i Fit treat.

Foto: Matea Brajdić (@sa.suncem)

Učitati još
Zatvori