Kako stati na kraj uraslim dlačicama?

Kako stati na kraj uraslim dlačicama?

Kao da dlačice same po sebi već nisu dovoljan problem koji stoji na putu ženskoj ljepoti, nerijetko se suočavamo i s uraslim dlačicama i u tim trenucima san o mekim, glatkim i sjajnim nogama čini se prilično dalek. Ako i vi muku mučite s njima, vrijeme je da saznate zašto one nastaju, ali i kako ih efikasno možete riješiti – zauvijek!

S uraslim dlačicama najčešće se susrećemo nakon konvencionalnih metoda brijanja/depilacije, a njima smatramo brijanje britvicom, depilaciju voskom, depilaciju epilatorom i svaku drugu metodu kod koje dolazi do pucanja dlačica. One urastaju kada oštri vrh dlake počne rasti unatrag prema koži, odnosno oko folikule dlačice, a osim što je dlačica u tim situacijama vidno ‘zarobljena’, to sa sobom nosi niz estetskih, ali i zdravstvenih smetnji. I to utoliko što područje na kojem je urasla dlačica postaje vidno tamnije, dolazi do crvenila, iritacije i svrbeža, a u nekim, najgorim situacijama i do otečenosti i gnojenja mjesta urastanja dlačice.

Kako stati na kraj neugodnom urastanju dlačica? Često se piše o konvencionalnim metodama kao što su redoviti piling kože, njega proizvodima koji umiruju, hidratiziraju i omekšavaju kožu nakon depilacije, brijanje jednokratnim britvicama koje je doista jednokratno i biranje dobrih pjena za brijanje, no želite li 100% uspješne i trajne rezultate, vrijeme je da razmislite o metodi laserskog uklanjanja dlačica, jer ona će vam jedina dati jasno vidljiv i dugotrajan efekt. Znaju to i klijentice, ali i klijenti zagrebačkog Beauty centra Bambina, čija je omiljena javna tajna depilacija revolucionarnim SPA SHR uređajem, koja se popularno zove ‘trajna depilacija za cijeli život’.

Trajno rješenje uraslih dlačica

Trajna depilacija u Beauty centru Bambina

Kako bi doista izašla u susret svim dosad teško ostvarivim željama svojih klijentica, Bambina je u svoju ponudu uvrstila ovaj moderan i sofisticiran uređaj za uklanjanje dlačica, uz koji je moguće uzeti tretman jednom i nikad više. On uklanja dlačice pulsnim svjetlom, istovremeno rješavajući probleme svakodnevnog brijanja, urastanja dlačica i upala korijena dlake, koji muče brojne žene i stoje na putu do prekrasne i glatke kože.

SPA SHR depilacija pritom je bolja od ostalih jer je potpuno bezbolna i nakon tretmana neka nikakvih tragova na koži, crvenila ili iritacije. Riječ je o jedinom laseru koji prepoznaje čak i svijetlu dlaku, pa na ovaj tretman mogu doći žene (i muškarci) svih tonova dlačica ili tonova kože, a SPA SHR depilaciju napraviti možete i ljeti, jer izlaganje suncu ne smeta. Nakon tretmana, vrijeme je da se pozdravite s uraslim dlačicama, i to trajno, bez potrebe za održavanjem – koža postaje potpuno čista, baš poput bebine.

Sve o ovoj revolucionarnoj metodi trajne depilacije saznati možete u Beauty centru Bambina, koji će vam pomoći riješiti se suvišnih dlačica, pa tako i onih problematičnih – uraslih. Posjetite njihovu web stranicu za više informacija, Facebook ili Instagram profil.

 

Foto: Beauty centar Bambina, Unsplash

Učitati još
Zatvori