Upoznajte jedan od najprodavanijih anti-age korektora

Upoznajte jedan od najprodavanijih
anti-age korektora

@chanyachannel

Ako ste isprobale već tonu korektora koji bi vam pomogli prikriti umor na očima, no dosad još uvijek niste pronašle onaj pravi za sebe, sugeriramo da isprobate Bye Bye Under Eye korektor kozmetičkog brenda It Cosmetics.

Ovaj korektor višestruko je nagrađivan i pripada anti-age skupini, a s razlogom ga zovu i ‘beauty sleep u tubici’. Na veliko ga hvale jer prekriva sve nesavršenosti u području očiju, a zadovoljne korisnice otkrivaju kako im koža nakon njegova nanošenja izgleda puno bolje; čvršće, vedrije i mladenačkije.

@mynjimye

Ovaj korektor kamuflira tamne kolutove oko očiju, no istovremeno uopće nije toliko težak da bi se uvlačio u fine linije ili isušivao nježnu kožu u ovom području.

It Cosmetics Bye Bye Under Eye Concealer

Brend It Cosmetics inače je pokrenula nekadašnja voditeljica, u potrazi za make upom koji će izdržati nemilosrdne HD kamere na televiziji, a jedna od njenih inovacija bio je i ovaj korektor. On je visoko pigmentiran i nudi potpuno prekrivanje, a o njegovoj djelotvornosti dovoljno govori činjenica da je Bye Bye Under Eye korektor broj 1 bestseller brenda u SAD-u. U Europi ga je moguće pronaći u web shopu Cult Beauty.

It Cosmetics Bye Bye Under Eye Concealer

Foto: Instagram, It Cosmetics

Učitati još
Zatvori