Hrvatskom tržištu predstavljena je luksuzna kozmetika s kavijarom

Hrvatskom tržištu predstavljena je
luksuzna kozmetika s kavijarom

Hrvatskom tržištu predstavljena je vrhunska profesionalna kozmetika INGRID MILLET PARIS. Kao ambasador brenda luksuzne kozmetike pojavljuje se glazbenica Danijela Martinović koja je sinoć zajedno uz brojne poznate dame, žene iz biznis svijeta, doktore te vlasnike poliklinika i beauty salona predstavila tajnu vrhunske njege kože s kavijarom. Na predstavljanju su nazočili: Dr. Jelena Jakić, Iva Radić, Monika Olujić, Kristina Radić, Anamarija Brkić, Mirna Maras, Ivana Tolj, Ksenija Kamenski, Izabela Martinović, dr. Nikola Milojević te brojni drugi.

Ingrid Millet Paris

INGRID MILLET PARIS – brend je koji je još 1972. prvi u svijetu kozmetike otkrio snagu učinka kavijara u borbi protiv starenja kože. Došli su do nevjerojatnog otkrića kako je kavijar prirodno bogat hranjivim tvarima neophodnim za regeneraciju kože. Pospješuje obnovu energetskih zaliha i pruža izuzetan bio-revitalizirajući i pomlađujući učinak na kožu. Bio je to trenutak koji je promijenio budućnost kozmetologije. Nakon što je otkrila potencijale kavijara, osnivačica brenda, Ingrid Millet, kavijar je pretvorila u glavni sastojak svojih proizvoda.

Od tada INGRID MILLET prati žene kroz život, pružajući im kroz sofisticirane teksture – vrhunsku njegu kože. Zahvaljujući inovativnosti, dragocjenim sastojcima koje koristi u svojim proizvodima, te tehnološki naprednim formulama postali su jedan od najluksuznijih i najcjenjenijih kozmetičkih brendova u svijetu.

U proizvodima se koristi najcjenjeniji svjetski kavijar – ‘Beluga’, čija cijena na tržištu doseže do čak 36.000 eura po kilogramu. Kavijar se nabavlja se od najstarijeg i najcjenjenijeg distributera kavijara ‘Kaspia’ te je isključivo europskog porijekla.

Zaštitnom licu Ingrid Millet kozmetike za Hrvatsku, glazbenoj divi Danijeli Martinović, protokoli njege kože visoko su na listi prioriteta:

„Jako sam disciplinirana kada je u pitanju njega lica i to je uvijek kod mene mali ritual. Već godinama o mome licu brine dr. Jelena Jakić, no kada je u pitanju kućna njega upravo je kavijar moj favorit i to zbog svojih visokohranjivih sastojaka jer je upravo kavijar najjači u obnovi kože i sprječavanju nastanka bora. Proizvodi luksuzne francuske kozmetike Ingrid Millet zaista pružaju vidljiv učinak!“

Već više od 50 godina, INGRID MILLET kao vodeći brend u medicinskoj kozmetici prisutan je u nekoliko tisuća beauty klinika, salona ljepote te najpoznatijih Spa i Wellness centara diljem svijeta. Također dobitnici su i mnogobrojnih nagrada uključujući Beauty Oscara, a proglašeni su i najboljim internacionalnim brendom u medicinskoj kozmetici 2020. godine.

Foto: PR

Preporuka

Zatvori