Male tajne koje će vaš ‘beauty sleep’ podići na potpuno novu razinu

Male tajne koje će vaš ‘beauty sleep’ podići na potpuno novu razinu

Kada govorimo o svakodnevnoj beauty rutini, najčešći fokus nalazi se na beauty proizvodima koje možemo koristiti kako bi naša koža zadržala mladolik izgled, a naša kosa željeni sjaj. Ipak, postoji jedna stvar koja je moćnija čak i od najboljih beauty proizvoda i koju svi obožavamo. Naravno, riječ je o dobrom snu.

Moć dobrog sna svima nam je već poznata, a njegove brojne prednosti i pozitivni efekti popularno se opisuju kao beauty sleep. Dok mi odmaramo, naše se tijelo samo obnavlja. Za dobar beauty sleep, najvažnije je odvojiti dovoljno sati za spavanje. Idealan broj sati je između sedam i devet, a spavate li manje od šest sati svaku noć, to vrlo vjerojatno utječe ne samo na osjećaj odmorenosti, odnosno umora, već i na vaš izgled. Samo sat ili dva sna više dnevno bit će dovoljno da primijetite poboljšanje – kako u raspoloženju i razini energije, tako i u izgledu.

Ove zime, beauty sleep možete podignuti još nekoliko razina više – uz tek nekoliko neočekivanih, ali moćnih pomagača.

Beauty sleep u svojem najboljem i najraskošnijem izdanju

Dobar beauty sleep zapravo započinje prije onog trenutka u danu kada ćemo se ušuškati u krevet i zatvoriti oči – s odabirom stvari kojima ćemo se okružiti i koje ćemo nositi kada spavamo. Tu na scenu dolazi svila kao neočekivani, ali moćan pomagač koji beauty sleep podiže na novu, više razinu. Osim doze neodoljivog luksuza i ugode koji daje iskustvu spavanja, svila dolazi s brojnim drugim prednostima kada je o spavanju riječ.

Proizvode od najfinije i najkvalitetnije svile koji će spavanje učiniti još boljim pronašle smo u kolekciji hrvatskog brenda ilks.

ilks je prvi hrvatski brend posvećen kreiranju proizvoda od najfinije mulberry svile koji je transformirao naše iskustvo spavanja i unio dozu luksuza u našu svakodnevicu. Svi ilks proizvodi izrađeni su od najfinije i najkvalitetnije Mulberry svile s Oeko-tex certifikatom koji garantira da prilikom proizvodnje nisu korištene nikakve štetne kemikalije.

U njegovoj ponudi danas možete pronaći sve ključne proizvode za najbolji beauty sleep koji ste dosad iskusili.

ilks svilena jastučnica:
melem i za kožu i za kosu

Priča o ilks brendu započela je sa svilenim jastučnicama, a upravo se u njima krije i prva tajna najboljeg beauty sleepa. Osim što će biti luksuzni dodatak uređenju vaše spavaće sobe, svilene jastučnice pozitivan utjecaj imat će ne samo na kvalitetu sna, već i na zdravlje kože i kose. I dok na kožu imaju gotovo anti-age efekt o kojem posljednjih nekoliko godina bruji cijeli svijet, svilena jastučnica najbolji je izbor i za vašu kosu – zaboravite na zapetljane pramenove i uživajte u nikad sjajnijoj i zdravijoj kosi.

ilks svilene gumice za kosu
– zaboravite na ispadanje i pucanje kose

Ako se nalazite među brojnim ženama kojima kosa pojačano ispada ili puca, vaš problem možda se nalazi u gumici za kosu koju koristiti, osobito kada spavate. Zbog svoje grube teksture, klasične gumice za kosu nerijetko mogu biti uzrok pucanja kose, dok će zatezanje kose koje uzorkuju biti zaslužno za pojačano ispadanje kose. Budite dobri prema svojoj kosi i kad spavate i tijekom dana i klasične gumice zamijenite ilks gumicama za kosu od najbolje mulberry svile.

ilks svilene maske za spavanje
– utonite u san brže i spavajte bolje

Kako se na kraju užurbanih i nerijetko stresnih dana isključiti i zaspati? Ako vam, baš poput nama, treba mala pomoć, ilks svilene maske za spavanje oduševit će vas i postati jedan od vaših omiljenih proizvoda. Fina tekstura svile i blagi pritisak na kapcima dat će vam osjećaj sigurnosti i maksimalne opuštenosti, a blackout efekt također će vam pomoći da izolirati sve moguće izvore svjetlosti. Naravno, baš poput svilene jastučnice, i svilena maska za spavanje je najbolji izbor za vašu kožu, osobito kada je riječ o iznimnoj osjetljivoj koži područja oko očiju. Manje izraženi podočnjaci te kasnija pojava sitnih linija i bora samo su neki od trenutnih i dugoročnih benefita nošenja ilks svilene maske za spavanje.

ilks svilene spavaćice
– za maksimalno ugodan i luksuzan san

Ima nešto neodoljivo privlačno u svilenoj spavaćici. Ona je istovremeno pojam ultimativnog luksuza, ali i pojam luksuza koji si svi možemo priuštiti. U svilenoj spavaćici krije se i posljednja tajna maksimalnog ugodno beauty sleepa. Zbog svih tih razloga, ilks je ovog ljeta u svoju ponudu proizvoda od mulberry svile dodao i svilenu spavaćicu i tako ponudio sve možemo poželjeti kako bismo svoj beauty sleep podigli na najvišu razinu. Birati možete između dvije boje – nježne bež i klasične crna. Jednom kad iskusite spavanje u ilks svilenoj spavaćici, više se nikad nećete okrenuti nazad.

Sve ilks proizvode od svile za najbolji beauty sleep možete pronaći i na naručiti na ilks.eu.

Foto: ilks

Učitati još
Zatvori