8 maski za kosu koje će nahraniti vašu kosu ljeti kao malo koja druga

8 maski za kosu koje će nahraniti vašu
kosu ljeti kao malo koja druga

Objavu dijeli Gisou (@gisou)

Reklame u medijima trenutno su prepune proizvoda za zaštitu od sunca i veliki se naglasak stavlja na zaštitu kože od štetnog UV zračenja kojem smo svakodnevno izloženi, a naročito ljeti, na plažama i uz more, kada bezbrižno uživamo razodjevene u kupaće kostime. No, jednako kao i koža, ljeti može patiti naša kosa i zato nikako ne treba preskakati njenu redovitu, ali i dodatnu njegu. Dok njegujete svoje lice i tijelo, ne zaboravite da i vaša kosa vapi za njegom i hidratacijom, sada kada je izloženu suncu i soli još više no inače. U kozmetičkim torbicama pronađite mjesta za maske koje hrane kosu i zadržavaju ju u ravnoteži cijelog ljeta. Uvrstite li ih u svoju beauty rutinu u naredna dva mjeseca, povratak s mora na gradski asfalt više neće biti tako kritičan i vaša realnost ipak neće biti suha i slamnata kosa koja je izgubila svoj sjaj i oblik, a koja nas nakon ljetovanja najčešće dočeka u odrazu ogledala.

Jednako kao što je hrana bitna za zdravlje i funkciju našeg organizma, bitna je i za našu kosu, a poveznicu između kvalitetne i zdrave hrane te blistave kose u vezu je ove sezone doveo poznati drogerijski brend Garnier, čije će najnovije maske bez sumnje biti proizvod koji će žene masovno dohvaćati s polica drogerija. Fructis Hair Food maske s 98% sastojaka prirodnog porijekla, pomažu gladnoj kosi da bude nahranjena, meka na dodir i obnovljena, a sve to nam treba upravo ljeti. Banana, Papaya, Macadamia i Goji, četiri su vrste maski između kojih je moguće birati i već na prvi miris i dodir, ove su maske san snova. No Garnier definitivno nije jedini favorit čije maske vrijedi isprobati ovog ljeta. U moru brendova istaknuli bismo i Leonor Greyl, brend koji na našu scenu donosi proizvode za njegu kose s jedinstvenim visokokvalitetnim prirodnim sastojcima, koje sadrži i Leonor Greyl Masque a l’Orchidée, beauty favorit za kosu, zaslužan za njeno hranjenje, sprečavanje isušivanja i lakše oblikovanje.

Objavu dijeli Gisou (@gisou)

A onda su tu i brendovi koji o našoj, ali i svakoj drugoj kosi znaju baš sve; Kérastase Paris i njegova nutritivno bogata maska, L’Oreal Professionnel čija Solar Sublime maska vraća kosu u ravnotežu nakon izlaganja suncu, Phytoelixir maska čija je zadaća intenzivna i dubinska hidratacija… Svaka od ovih maski hrani kosu onda kada joj je to najviše potrebno, a naših 8 favorita za ljeto 2018. izdvojili smo u nastavku.

 

Učitati još
Zatvori