U našim drogerijama već neko vrijeme traje pomama za ovim šamponom za kosu

U našim drogerijama već neko vrijeme traje
pomama za ovim šamponom za kosu

Još prije koju godinu, na police hrvatskih drogerija stigao je šampon za kosu oko kojeg je zavladao u najmanju ruku ogroman ‘hype’. Kada se šampon promovira kao onaj s kojim ćete postići kosu u stilu konjske grive, nije ni čudno zašto.

Mane ‘n Tail ime je brenda koji ga proizvodi, a linija proizvoda za jaču, gušću i sjajniju kosu također uključuje i regenerator, leave-in tretmane za njegu i styling, kao i višefunkcionalne 2-u-1 proizvode.

Originalna formula šampona nekoć je bila najbolje čuvana tajna beauty industrije, a sve je počelo kada je konjička publika počela za sebe koristiti šampon koji je originalno bio namijenjen upravo njezi konjske dlake i pripremi iste za konjička natjecanja. Formule šampona, ali i regeneratora bile su toliko djelotvorne na konjskoj dlaci, da su ih počeli koristiti i njihovi vlasnici.

Formula šampona sadrži sastojke koji dubinski čiste kosu, ali je istovremeno i njeguju, pa je krajnji efekt super čista i super meka i zaglađena kosa, a formula regeneratora osmišljena je za dodatnu njegu i zaštitu vlasi pri rastu kose. Svilenkasto glatka kosa krajnji je rezultat, a žene koje koriste Mane ‘n Tail proizvode ističu kako oni štite i jačaju kosu, poboljšavaju njen rast i gustoću. Najbolje od svega jest upravo činjenica da ove proizvode nabaviti možete i u našim drogerijama, primjerice Mulleru i dm-drogerie markt.

Foto: Unsplash, Mane ‘n Tail

Preporuka

Zatvori