High end hidratantne kreme za lice koje garantiraju rezultate

High end hidratantne kreme za lice
koje garantiraju rezultate

@ruerodier

Iako nam je najdraže pronaći kvalitetan proizvod po pristupačnoj cijeni, nekad volimo zaviriti i na police koje kriju high-end proizvode. Proizvodi s luksuznim predznakom mnogima su na listi želja, no isto tako, mnogi ih se ne “usude” kupiti iz straha da visoka cijena neće opravdati kvalitetu. Ipak, za neke luksuzne proizvode se zna da će ostvariti obećani rezultat, a to je beauty ljubiteljicama osobito važno kad je riječ o njezi kože, osobito kože lica koja je jako osjetljiva pa pronalazak idealne hidratantne kreme, bilo dnevne ili noćne, nije nimalo jednostavan zadatak. No, njima treba pristupiti itekako ozbiljno te trebamo biti sigurni da smo pronašli the kremu za lice kako bi naša koža dobila sve ono što joj je potrebno tijekom dana, ali osobito tijekom noći, kad je koža još aktivnija.

@mucephei_by_vedrana

Kreme s epitetom “luksuzne” imaju uistinu posebne formule. Primjerice, Excellence Énergie Diamant Soin Nuit, noćna krema s potpisom brenda Eisenberg ističe se po tome što u svojem sastavu sadrži čestice pravog dijamanta. Očaravajući sastojak dijamantnog praha u ovoj luksuznoj kremi stimulira mikrocirkulaciju, usklađuje ten i čini kožu blistavom i baršunastom

Tu su i kreme s već kultnim statusom, kao što je ona luksuznog brenda La Mer. La Merova hidratantna krema uistinu ne treba nikakvo dodatno predstavljanje – nazivaju je još “čarobnom teglicom”, a u kratkom vremenu korištenja koža postaje mekša, čvršća, dok su pore primjetno manje vidljive. Čak i oni s najosjetljivijom kožom mogu brzo vidjeti rezultate.

@lamer

U nastavku donosimo nekoliko hidratantnih krema za dan i noć s luksuznim predznakom, a za koje možete biti sigurni da će ostvariti obećane rezultate.

La Mer Creme de la Mer
Révive Intensite Crème Lustre Night
hidratantne kreme
3LAB Perfect Cream
hidratantne kreme
Dr Sebagh Supreme Day Cream
hidratantne kreme
Dr. Barbara Sturm Brightening Face Cream

Foto: Instagram, Douglas, Nordstrom, Net a Porter

Učitati još
Zatvori