Hit proizvod za detoksikaciju i bolje cjelokupno zdravlje organizma

Hit proizvod za detoksikaciju i bolje
cjelokupno zdravlje organizma

Uvijek je pravi trenutak za očistiti organizam od svega onog lošeg što se u njemu nakuplja, a ponajviše u današnjim okolnostima, nakon snažnog udara pandemije koja nas je prisilila na povećani unos raznih lijekova. Kao što je poznato, najviše loših tvari u našem organizmu apsorbira jetra pa je tako potrebno i na nju povremeno obratiti pažnju, kako bi i dalje dobro funkcionirala. To je važan preduvjet za izbjegavanje mnogih drugih zdravstvenih poteškoća.

Jetra, koja su najsnažniji organ čišćenja, najviše su povezana s hormonskom neravnotežom. Ako želimo spriječiti hormonske smetnje logično je da našoj jetri priuštimo detoksikaciju. Istraživanja upućuju da treba čistiti jetru ako želimo na vrijeme spriječiti zdravstvene probleme kao što su neplodnost, PMS, hormonska neravnoteža, debljina i promjene u raspoloženju. Upravo su masna jetra i kiselo tijelo glavni krivci za te probleme.

Zašto bismo svi trebali provoditi detoksikaciju?

Jetra je, nakon kože, drugi po veličini organ u ljudskom tijelu. Ona obavlja preko 500 važnih funkcija u našem organizmu. Među najvažnijim zadaćama jetre su čišćenje organizma od toksina, regulacija masnoća, održavanje balansa hormona, proizvodnja krvnih bjelančevina te proizvodnja žuči. Sve što unosite u tijelo hranom, inhaliranjem ili putem kože, prolazi kroz jetru. Masna, pečena i pržena hrana, alkohol, gazirani napitci, lijekovi i zagađen zrak ubrajaju se u najveće neprijatelje ovog vitalnog organa. Svojim toksičnim djelovanjem oni oštećuju jetru i narušavaju njezinu funkcionalnost, te u konačnici negativno djeluju na cjelokupno zdravlje.

Pozitivni učinci detoksikacije:

  • sprječava nastanak masne jetre
  • pomaže u eliminaciji kamenčića iz jetre i žuči
  • ubrzava metabolizam
  • podiže imunitet
  • jača energiju, koncentraciju i produktivnost
  • suzbija glavobolju, depresiju, umor i pospanost
  • otklanja neugodan zadah kao i neugodan miris tijela
  • ublažava pa čak i u potpunosti suzbija alergije
  • pridonosi zdravlju i ljepoti kože
  • pospješuje gubitak suvišnih kilograma

Hepastrong Amino – proizvod koji vam može pomoći pročistiti jetru

Hepastrong Amino je nova generacija proizvoda s izravnim djelovanjem i dokazanim učinkom na zdravlje jetre. Sastoji se od 4 važne aminokiseline zaslužne za detoksikaciju i zaštitu jetre. Za razliku od biljnih proizvoda na bazi sikavice i artičoke koji indirektno djeluju na jetru, aminokiseline imaju izravan utjecaj na urea-ciklus kojim snažno doprinose poboljšanju funkcije jetre. Hepastrong Amino sudjelovao je u kliničkoj studiji u kojoj su promatrani pacijenti s povišenim vrijednostima jetrenih enzima. Rezultat nakon dvomjesečne terapije bio je sniženje jetrenih enzima za 50-ak %.

Dodatni benefit Hepastronga je što se uzima samo jedna kapsula dnevno, za razliku od većine drugih proizvoda za jetru. Također, bitno je naglasiti da je dostupan isključivo u ljekarnama a preporučena MPC je 99,90kn za pakiranje od 30 kapsula (mjesečna doza).

Foto: Pexels, PR

Učitati još
Zatvori