Pojačano vam ispada kosa? Našle smo savršene proizvode za vas

Pojačano vam ispada kosa? Našle smo
savršene proizvode za vas

Hårkontroll

Kosu često doživljavamo kao odraz svog identiteta jer kroz nju pričamo određenu priču o sebi, svima oko nas. Kod mnogih žena postoji i dublja veza između kose i njihove razine samopouzdanja. Ako nam je frizura jedan dan besprijekorna, automatski smo bolje volje cijeli dan. No, ako je pred nama bad hair day to često može negativno utjecati na naše raspoloženje. Još ako nas s godinama počnu mučiti drugi problemi poput sijedih vlasi ili pojačanog ispadanja kose, napravit ćemo sve da to spriječimo ili barem odgodimo koliko god je to moguće.

Uistinu nije ugodno kad svoju kosu možemo vidjeti posvuda, od jastuka na kojem spavamo, odvoda tuša do apsolutno svakog odjevnog komada koji posjedujemo. Ipak, važno je znati da je to prirodna stvar dokle god se nalazi u nekim granicama normale. Međutim, kada gubitak kose počne premašivati prosjek [oko 80 vlasi dnevno] ili ako primijetite da vam kosa ispada češće nego ikad prije, tada postoji razlog za zabrinutost. Gubitak kose može biti genetski ili reaktivan, a najčešći uzroci su stres, hormonska neravnoteža, nedostatak željeza, neravnoteža štitnjače, nedostatak vitamina B12, vaša dob i dramatičan gubitak kilograma. Jednom kada se utvrdi uzrok gubitka kose moguće ga je zaustaviti uz adekvatnu njegu iznutra i izvana. Jedan od načina za spriječiti ispadanje kose je korištenje proizvoda kultnog švedskog brenda Hårkontroll. Detalje o brendu i njihovim proizvodima doznajte u nastavku.

Kultni švedski brend kreira proizvode za još ljepšu kosu

Hårkontroll

Hårkontroll je inovativan i uspješan švedski koncept za zdravu i lijepu kosu. Osnovan je još 1980. godine kada su poduzetnici iz industrije zdrave hrane, u suradnji sa stručnjacima u području nutricionizma, razvili vrhunski dodatak prehrani namijenjen klijentima koji žele lijepu kosu. Hårkontroll se ’90-ih proširio i na norveško tržište, a danas ovaj brend ima obožavatelje diljem cijelog svijeta. Njihov moto su kvaliteta, znanost, učinkovitost, porijeklo i „Made in Sweden“.

Hårkontroll u svojoj ponudi ima cijelu liniju proizvoda namijenjenih zdravlju i ljepoti kose iznutra i izvana. Brend je tako kreirao hidratantni sprej koji čini kosu jačom i sjajnijom te korigira neukrotive i beživotne vlasi, ljekovitu masku s regenerirajućim ekstraktima za intenzivnu i dubinsku hidrataciju kose te šampon i regenerator koji njeguju sve tipove kose i djeluju na čvrstoću i hidrataciju kose izvana.

Međutim, apsolutni hit proizvodi ovog brenda su Hårkontroll Original i Hårkontroll Boost – dokazano djelotvorni dodaci prehrani koji u svom sastavu sadrže nutrijente za postizanje bolje kvalitete kose i korijena te potiču rast i smanjuju ispadanje kose. Iza svih proizvoda stoje klinička ispitivanja, pozitivne reakcije beauty entuzijastica i brojne potvrde zadovoljstva klijenata.

Hårkontroll Original

Hårkontroll Boost – doza keratina koju će vaša kosa obožavati

Korijen kose crpi svoju hranu iz krvožilnog sustava, a u njemu se nalaze informacije o svojstvima, kvaliteti, boji, obliku i snazi vaše kose. Kako biste zadržali zdravu i bogatu kosu punu sjaja i snage, važno je primjereno nahraniti korijen kose. Stoga se preporuča povremeno obogatiti svoju prehranu posebnim suplementima. Upravo zato je Hårkontroll kreirao Boost – svoj najnoviji dodatak prehrani. On potiče mikrocirkulaciju vlasišta, sprječava ispadanje kose i potiče njezin rast. Idealan je za pružanje kosi veće doze keratina.

Hårkontroll Boost

Hårkontroll Boost sadrži jedinstven i visoko topiv patentirani ekstrakt keratina Cynatine®HNS koji se veže za prirodni keratin u folikulama vlasi i ima sposobnost revitalizacije oštećene kose i sprječavanje ispadanja kose. Djelovanje Hårkontroll Boosta klinički je dokazano, a rezultat je smanjen gubitak i lomljivost kose. Posebno je razvijen kako bi osigurao ključnu prehranu za vašu kosu i nokte, a sadrži biotin, cink i selen koji pridonose održavanju zdrave kose i noktiju te bakar koji pomaže u očuvanju prirodnog pigmenta kose. Hårkontroll Boost jača vašu kosu kako bi zadržala svoju prirodnu snagu i sjaj, posebno kada izgleda pomalo „umorno”!

Hårkontroll Boost

Proizvode možete pronaći u svim boljim ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama ili web shopu. Za više informacija možete se javiti i na [email protected] ili besplatni broj telefona 0800 200 091.

Foto: Pexels, Hårkontroll

Učitati još
Zatvori