Ove duhovite ilustracije točno opisuju sve naše frizure u karanteni

Ove duhovite ilustracije točno opisuju
sve naše frizure u karanteni

@Cat’s Cafe

Ne bi trebalo biti tako teško“, rekli ste sami sebi dok ste stajali ispred ogledala, držeći zahrđale kuhinjske škare u rukama i pripremajući se za prvi rez. Zbog socijalnog distanciranja frizerski saloni su zatvoreni već neko vrijeme, što znači da vaša kosa dugo nije bila u rukama profesionalaca. DIY frizure bile su naša jedina opcija u karanteni, a rezultat toga može biti uistinu bilo kakav.

Naime, postoji razlog zbog kojeg ljudi idu tri godine u frizersku školu prije nego što im je dozvoljeno da rade na klijentima i provedu cijeli život radeći na usavršavanju svog zanata. Iz nekog “how to” videa na YouTubeu možda možete naučiti trikove za to kako oblikovati svoju kosu ili napraviti neku lijepu, opuštenu frizuru. Međutim, nije toliko jednostavno naučiti kako ošišati kosu, a da vam odličan rezultat bude zagarantiran. Ipak, sada živimo u čudnim vremenima koja ponekad zahtijevaju ekstremne mjere. Pa, kako izgleda vaša frizura ovih dana? Mi smo negdje između zeca i patke.

@Cat’s Cafe
@Cat’s Cafe
@Cat’s Cafe
@Cat’s Cafe

Što je to Cat’s Caffe?

Ovaj i mnoge druge zabavne stripove kreirao je Matt Tarpley, a objedinio ih je online i na društvenim mrežama pod nazivom Cat’s Cafe. Cat’s Caffe je kolekcija stripova o životinjama koje prolaze kroz mnoge probleme, krize, pa čak i pandemije. Ako posjetite Cat’s Cafe, upoznat ćete likove poput Rabbita, anksioznog zeca koji daje sve od sebe da savlada svoje strahove, Penguina, pticu koja je ovisna o kavi i, naravno, Kiwija, ružičastu kuglu zle energije koja uvijek smišlja neku novu pakost. Kad dođe vrijeme za to da se vratite u realnost vlastitog doma, sigurno ćete se osjećati ugodno i toplo. Ipak, oni uistinu razumiju sve ono što nam prolazi kroz glavu i to zorno, i doslovno, ilustriraju. Baš kao i naše frizure u karanteni.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori