Odlične ideje ako idete na vjenčanje, a nemate inspiracije za frizuru

Odlične ideje ako idete na vjenčanje, a
nemate inspiracije za frizuru

@klarabelle

Frizura za vjenčanje, bez obzira na to jeste li mladenka ili uzvanica, nije nimalo jednostavan odabir. Međutim, sad ćemo ostaviti po strani bridal frizure i u prvi plan staviti frizure za uzvanice. Prvenstveno, treba imati na umu da frizura treba odgovarati obliku lica, haljini, ali i ostalim modnim dodacima, primjerice naušnicama. Zatim, vrlo je važno obratiti pozornost i na sezonu u kojoj idete na vjenčanje – ako je riječ o ljetu, podignuta kosa dobra je opcija s obzirom na visoke temperature.

Lagani valovi kao najpopularnija opcija

Čini nam se kako su lagani valovi u kosi jedna od najčešćih opcija za koju se žene odlučuju – jednostavno ih je napraviti, a pristaju različitim tipovima kose, bez obzira na radi li se o kratkom bobu ili dugačkoj kosi.

@klarabelle

Različite ukosnice i špangice veliki su hit ovog proljeća i ljeta, a upravo su one idealne za svečanije prigode poput vjenčanja. Ako vam se čini da vam je punđa prenemarna ili rep preležeran, uvijek ih možete upotpuniti zanimljivim špangicama koje će frizuri dati potrebnu dozu elegancije. Odvažnije dame mogu isprobati wet look i zalizati kosu te pustiti da time make up dođe u prvi plan, a klasičarke ne mogu pogriješiti sa strogo počešljanom kosom – jednostavno, a efektno!

Učitati još
Zatvori