Serum za lice koji vidno poboljšava izgled tena unutar sat vremena

Serum za lice koji vidno poboljšava
izgled tena unutar sat vremena

@esteelauder

Kada govorimo o kultnim proizvodima na policama u kupaonici, vrlo visoko na listi proizvoda nalazi se moćan saveznik s potpisom kozmetičkog brenda Estée Lauder. Radi se o Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II serumu koji ima bogatu i dugačku povijest. Prva verzija seruma lansirana je još davne 1982. godine, a u međuvremenu je postao prepoznatljiv po praktičnoj bočici boje jantara i ima vjernu “vojsku” žena koje ga obožavaju te ga opisuju kao pravog spasitelja kada je riječ o njezi lica. O njegovoj kvaliteti svjedoče i brojke pa se tako u svijetu svakih osam sekundi proda jedna bočica ovog malog beauty čarobnjaka, a u prilog ide i činjenica da je serum 2014. godine proglašen dobitnikom nagrade Marie Claire Prix D’ excellance de la Beaute. Riječ je o prestižnoj nagradi iza koje stoje glasovi beauty urednika međunarodnih izdanja magazina Marie Claire i koju osvajaju najbolji kozmetički proizvodi.

Još jedan moćan beauty saveznik s Estée Lauder potpisom

Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II serum jedan je od najprepoznatljivijih proizvoda brenda Estée Lauder, a beauty ga ljubiteljice vole jer ima brojne benefite za kožu poput toga da smanjuje vidljivost bora i finih linija, pomlađuje izgled kože, hidratizira je te obnavlja njene stanice.

Ipak, brend Estée Lauder nije stao kod svojeg najpopularnijeg proizvoda za njegu kože, već je nastavio usavršavati formule i odgovarati na izazove s kojima se svakodnevno susrećemo. Tako je predstavljen Estée Lauder Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate , specijalizirani serum koji spremno odgovara na sve svakodnevne stresne situacije koje ostavljaju trag i na našoj koži.

Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate
@esteelauder

Kada razmišljate o prosječnom danu u vlastitom životu, on je vrlo vjerojatno sastavljen od jutarnjih rituala, dugačkih sati provedenih na poslu, jurnjave po gradu i (poželjnog) opuštanja u večernjim satima. Tome se može pridodati i poneko putovanje, bilo ono poslovno ili privatno, kao i sve one prigode koje čine život ljepšim poput rođendana, promocija, vjenčanja, rođenja djeteta… Riječ je o događajima s kojima se susrećemo na dnevnoj bazi, no ono što zaboravljamo jest da se kroz svaki od njih, u manjoj ili većoj mjeri, provlači stres, a on ostavlja trag na našem organizmu. Bez obzira na to funkcionirate li pod stresom odlično ili ne, barem dio izazova koje pred nas stavlja svakodnevica odrazit će se, između ostalog, i na koži, našem najvećem organu.

Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate

Vidljivo smanjivanje znakova stresa u samo sat vremena

Kako bi posljedice stresa bile što manje vidljive, nužno je pomoći koži, a upravo tu uskače novi Estée Lauder Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate koji zapravo djeluje kao svojevrsni reset za kožu u iznimno kratkom roku – u samo sat vremena vidljivo će smanjiti sve iritacije na koži uzrokovane stresom, što ga čini idealnim saveznikom u danima kad je razina stresa u vašem životu povećana. Poznato je da koža izložena stresnim situacijama postaje siva, beživotna i umorna, pojavljuju se iritacije i crvenilo na koži, a njezina tekstura može postati gruba i neujednačena. Takve pojave na koži mogu predstavljati prepreke u svakodnevnoj beauty rutini i stvarati nam probleme u svakom daljnjem koraku njege ili šminkanja, pa nam je baš zbog toga potrebno nešto što će djelovati u trenutku kako bismo bili spremni za nove izazove.

Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate
@beautylinecy

Estée Lauder Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate ima patentiranu formulu koja pomaže koži u borbi protiv crvenila i iritacija, a osim što je u tome iznimno brz, pa mu je potrebno samo sat vremena da transformira izgled kože, istovremeno jača i njenu prirodnu otpornost te pomaže u borbi protiv štetnih vanjskih utjecaja. Novitet s Estée Lauder potpisom može se pohvaliti formulom koja će hidratantnim omotačem zaštititi kožu te popuniti izgled finih linija. Da bi dojam i učinak bili potpuni, preporučljivo je koristiti ga iza kultnog seruma – Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II seruma.

Govoreći o vanjskim utjecajima, s njima se svi susrećemo, iako toga često nismo ni svjesni, ali svako putovanje, dugi sati na poslu, promjena klime, kao i bitni događaji ostavljaju trag na koži. Takvi se utjecaji najbolje smanjuju i rješavaju specijaliziranim formulama kakvu sadrži i Estée Lauder Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate.

Nabaviti ga možete u Anabella, Douglas i Mueller prodajnim mjestima po cijeni od 790 kn.

Foto: Estée Lauder , Instagram

Učitati još
Zatvori