Tekući puderi koji ostaju postojani na licu do kraja radnog vremena

Tekući puderi koji ostaju postojani na
licu do kraja radnog vremena

@jaceyduprie

Kao i kod mnogih, i naša svakodnevica brza je i užurbana i ponekad ni ne znamo gdje će nas dan odvesti. Kolegiji, sastanci i brainstorm novog medijskog sadržaja, snimanja, sati provedeni uz ekran kompjutera i niz drugih sitnica koje čine ovaj posao potpunim, navikli su nas da budemo spremne na sve situacije u danu, pogotovo one potpuno neplanirane. Zato nam je bitno već prije posla odraditi neke stvari i o njima više ne razmišljati ostatak radnog dana, a tu svakako vrijedi istaknuti nanošenje make upa. On je gotovo neizostavan dio našeg svakodnevnog beauty looka, bez obzira na to kakav stil preferiramo i je li on minimalan i jedva primjetan ili s nekim izraženim akcentom na očima i usnama.

Naravno, dobrog make upa nema bez dobre podloge i ona je taj detalj s kojim sve vezano uz šminku počinje i završava. Kroz godine smo naučile kako razni tekući puderi djeluju na našoj koži, a od prosječnog smo pudera zapravo počele tražiti sve više. Paralelno s našim brzo rastućim željama i potrebama, svoju ponudu obogatili su i poboljšali i svi poznati make up brendovi. Oni danas dobro znaju što moderna žena očekuje od podloge, a jedan od izuzetno bitnih kriterija pri nabavci tekućeg pudera je njegova dugotrajnost.

basic_beautyb

To je i nama prioritet – tekući puder koji će izdržati cijeli radni dan od osam sati, koji neće skliznuti s lica kada se ono počne mastiti i čiji se izgled na koži neće bitno promijeniti nakon nekoliko sati. To je možda najveći izazov koji se trenutno nalazi pred make up brendovima, no mnogi su ga sa svojim inovativnim formulama uspjeli svladati. Ne možemo vam reći koji od njih će biti univerzalno dobar, jer krajnji efekt naravno ovisi o koži koja ga nosi, no možemo vam preporučiti da isprobate ovih 5 podloga koje vam donosimo u nastavku, a u koje se mi trenutno pouzdamo – pogotovo u danima ispunjenim sastancima, eventima i raznim drugim prigodama u kojima make up mora ostati postojan.

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup

MAC Pro Longwear Foundation

Fenty Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation

Revlon Colorstay Foundation

YSL All Hours Foundation

Foto: YSL, MAC, Fenty Beauty, Revlon, Estée Lauder, Instagram

Učitati još
Zatvori