Jedan kozmetički proizvod koji će učiniti bitnu razliku u vašoj ljetnoj beauty rutini

Jedan kozmetički proizvod koji će učiniti bitnu razliku u vašoj ljetnoj beauty rutini

Dr. Hauschka tonik

Koža ljeti treba dobru hidrataciju i dodatnu snagu za održavanje njezinog prirodnog ritma. Dr. Hauschka tim donosi nam savršena rješenja za njegujuće i revitalizirajuće osvježenje kože!

Dr. Hauschka u svojoj liniji za ljetnu osvježavajuću njegu ističe Tonik za lice, koji licu pruža trenutno i mirisno osvježenje i potiče prirodnu regeneraciju kože, a ne ugrožava postojanost make-upa.

Dr.Hauschka tonik za lice nježno potiče vlastitu snagu kože jedinstvenom kombinacijom ljekovitih biljaka hamamelisa i bjelodana koji aktiviraju metaboličku aktivnost kože te je nježno osvježavaju i njeguju. Rezultat je vidljivo osvježena koža pa ne čudi što je ovo jedan najpopularnijih Dr. Hauschka preparata, ističe Jadranka Marković, savjetnica za prirodnu kozmetiku.

Dr. Hauschka tonik

3 razloga za osvježavajući Dr. Hauschka tonik

  1. Tonik za lice pruža savršeno osvježenje tijekom dana, a nanijeti se može čak i preko make-upa
  2. Osim što olakšava ljetne vrućine, hidratizira kožu i potiče njezinu prirodnu regeneraciju
  3. Služi kao odlična podloga dnevnoj kremi jer potiče bolje upijanje i iskoristivost. Ujedno je i štedi, jer kremu u kombinaciji s tonikom možemo nanijeti u manjoj količini 
Dr. Hauschka tonik

Dr. Hauschka preparati u potpunosti su prirodni, bez sintetiziranih mirisa, boja i konzervansa, bez mineralnih ulja, parabena, silikona i polietilen glikola (PEG). Sadrže samo birane 100% prirodne sastojke iz biodinamičkog i ekološkog uzgoja koji djelotvorno revitaliziraju umornu i „žednu“ kožu te joj vraćaju svježinu i prekrasan prirodni ten. Njihova iznimna kvaliteta potvrđena je NaTrue i BDIH certifikatima.

Tonik za lice, kao i ostale Dr. Hauschka proizvode za osvježavajuću ljetnu njegu potražite u bio&bio trgovinama!

Foto: PR

Preporuka

Zatvori