Pričale smo sa Slađanom Ostić čije su nas DIY manikure uveseljavale kroz cijelu karantenu

Pričale smo sa Slađanom Ostić čije su nas DIY manikure uveseljavale kroz cijelu karantenu

https://www.instagram.com/p/B_0Ol-PjAyD/?utm_source=ig_web_copy_link

U vrijeme izolacije svi smo pribjegavali kućnim DIY pripravcima i tretmanima, pa tako i kućnoj manikuri. Mnogi su se s nekim od tih pothvata suočili prvi put nakon dugo vremena pa su bili uistinu pogubljeni po pitanju toga što raditi, kako skinuti trajni lak, koju boju laka odabrati, kako oblikovati i njegovati nokte, a opet dobiti profesionalni finiš? U svemu tome inspiracija nam je bila i Slađana Ostić, koja stoji iza Instagram profila @slakipalaki. Ona je svojim DIY manikurama definitivno privukla pozornost svih svojih pratiteljica i onih koje to još možda nisu bile. Iz tog razloga nismo mogli odoljeti, a da joj ne postavimo nekoliko pitanja vezano uz njezine manikure, a u nastavku možete vidjeti što nam je sve otkrila.

Za DIY manikure kao iz salona najbitnije je vježbanje

Od prvog razreda srednje škole Slađana je lakirala nokte svaki drugi dan. Kad se radi o noktima i manikurama, ona je perfekcionist, tako da se ne smije dogoditi da je lak neuredno nanesen ili da je negdje otkrhnuti. Istaknula je da je najbitnije vježbanje, kao i za sve ostalo u životu, zar ne? U našim očima profesionalni manikeri mogu biti i čarobnjaci zbog načina na koji mogu deset praznih “platna” pretvoriti u cjelovita umjetnička djela – ponekad unutar samo nekoliko minuta. Slađana nije profesionalac, ali njezini nokti ne odaju tu tajnu jer im je finiš uvijek besprijekoran, a izrada toliko jednostavna da smo svi morali isprobati barem jedan od njezinih trikova.

https://www.instagram.com/p/B-g4BlFjZLc/?utm_source=ig_web_copy_link

Izrađivala je mat manikure, ukrašavala nokte zlatnim detaljima, šljokicama pa čak i cvijećem. Trenutno joj se jako sviđaju mat manikure za koje nam je dala čak pet različitih inspiracija na svom Instagramu. Međutim, kad bi morala izdvojiti, najdraže su joj ipak ‘negative space’ manikure. Negative space nail art je trend koji postoji već neko vrijeme i definitivno će trajati još dugo. Ova vrsta manikure postoji u različitim oblicima, a svi uključuju mjestimično “goli” nokat unutar nail arta za maksimalno umjetnički dojam.

Hoćemo li i izvan karantene moći uživati u manikurama made by slakipalaki?

Svaka beauty entuzijastica ima svoju najdražu nijansu laka za nokte. On se jako često nađe na našim policama i to u više primjeraka jer nam je život nezamisliv ako ostanemo bez svoje go-to boje. Naravno, takav lak ima i Slađana. Njezin favorit, onaj koji bi sa sobom ponijela i na pusti otok, je Essie lak za nokte u nijansi ‘Fiji’. Istaknula je da taj lak svima savršeno stoji, neovisno o podtonu kože. Također, jednako dobro izgleda zimi dok smo svijetli i ljeti kad potamnimo.

https://www.instagram.com/p/CANjihAjr9s/?utm_source=ig_web_copy_link

Slađanu oduvijek velik dio publike prati upravo zbog inspiracije za manikure, ali svejedno su ju iznenadile predivne reakcije koje je počela dobivati nakon što je počela snimati videe. Ističe da je najsretnija kad inspirira druge da same isprobaju neku manikuru pa joj onda javljaju kako im je ispalo, što često možemo vidjeti i u njezinim Storyjima. Međutim, javilo se još jedno važno pitanje – što će biti kad u potpunosti izađemo iz izolacije, tj. hoćemo li i dalje dobivati dozu inspiracije za DIY manikure od Slađane? Odgovor na to pitanje bio je: „Definitivno!“. Ističe da ju izrada manikure zabavlja i opušta, a bonus je to što se i drugim curama sviđaju i što ih inspiriraju. Ne znamo za vas, ali mi se već sad veselimo sljedećem videu, a u međuvremenu ćemo se inspirirati nekim od njezinih postojećih tutoriala za izradu manikure koje možete vidjeti u nastavku.

https://www.instagram.com/tv/B_xucFtDKh5/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/tv/B-Kwu8NDu8y/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B-l4SOcDWO0/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B–MkVOjfA9/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/tv/B-UI8svj5Wp/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/tv/CAI5DL0jF4g/?utm_source=ig_web_copy_link

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori